Tarih: 2007-07-19, 16:42:15 Mesaj konusu: Taraftar Eklentisi, Hangi Takımlısınız...
Taraftar Eklentisi, Hangi Takımlısınız...
Takımınızı Secersiniz Ve Avatarınızın Altına Üye bilgilerinizin Bulundugu Kısma Tuttugunuz Takımın Bayragı Görünür. ßu eklentiyi ariyorum Phpnuke 7.9 forum uygun Yardımcı oLurmusunuz?
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2007-07-19, 23:06:42 Mesaj konusu: Re: Taraftar Eklentisi, Hangi Takımlısınız...
esesli :
Takımınızı Secersiniz Ve Avatarınızın Altına Üye bilgilerinizin Bulundugu Kısma Tuttugunuz Takımın Bayragı Görünür. ßu eklentiyi ariyorum Phpnuke 7.9 forum uygun Yardımcı oLurmusunuz?
mail adresini yazarsan mail olarak gönderirim..kusura bakma rapidten link vermek olmuyorda ;)
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1640 Konum: Bende Bilmiyorum !
Tarih: 2007-07-19, 23:20:30 Mesaj konusu: Re: Taraftar Eklentisi, Hangi Takımlısınız...
polibo06 :
esesli :
mail adresini yazarsan mail olarak gönderirim..kusura bakma rapidten link vermek olmuyorda ;)
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2007-07-19, 23:38:35 Mesaj konusu: Re: Taraftar Eklentisi, Hangi Takımlısınız...
BAFRALI :
polibo06 :
esesli :
O zaman at ftp ne ordan link ver
bafralı yaramı kanatma...hostçum updatemi ne yapıyorsa ftp giremiyorum bile üç gündür boş boş bekliyorum....
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız