arkadaşlar uye girişli ve ilanlara resim eklemede sorun cıkarmayan bir seri ilan portalı aramaktayım.(tabiki ücretsiz) Örnek ve download adresi verebilir misiniz.
NukeC yi beğenmedim. başka asp yada php hazır çalışan açığı olmayan portal var mı. aspindirdekiler işe yaramadı.
zamanında ben de bu konuyu araştırmıştım . Bana Cms 'ler içinden en çok Joomla tavsiye edildi. Fakat ben projemi henüz hayata geçiremedim.
Bu arada PhpNuke'den de ilan sitesi yapılabilir. Zaten hazır ilan modülü falan da var. Ana sayfa ilanların gösterildiği yer olur. Forum ise bir ilan merkezi haline gelir.
Elimde ilan sitesi olabilecek çok iyi domainler var ayrıca. Onları da kaullanmayacağım için satışa çıkardım. ilgili başlıkta detayları bulabilirsiniz.
İlanlar üzerine açılmış bir ton konu ama hiçbirinde işe yarayan birşey yok. Yönetici arkadaşlar gereksiz açılan ilan konularını lütfen kaldırınız. Karmaşıklıktan başka birşeye yaramıyor.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız