Tarih: 2008-01-16, 13:01:50 Mesaj konusu: VPS (Sanal) Sunucu Yönetimi
Arkadaşlar benim web hostingim sitenin hızını karşılamadığı için Türkticaret.net beni VPS sunucu kullanmaya yöneltti. Ben de aşağıdaki özelliklerde bir VPS sunucu satın aldım.
Teknik Özellikler
Sun Fire Server
AMD Opteron 2.0 GHZ işlemci (Çift çekirdek teknolojisi)
İşletim sistemi
CentOS 3.x, 4.x, 5
Ücretsiz Plesk Panel
512 MB Memory
40 Gb Hard Disk
1000 Mbit Havuz Bağlantısı
50 Gb Aylık Trafik (Bu limiti aşan her GB trafik için 6$+ KDV hesabınıza yansıtılacaktır.)
Terminal Servis (Uzak Masaüstü Bağlantısı)
Uzak Masaüstü Bağlantısıyla, sunucunuzu kendi bilgisayarınızı kullanıyormuş gibi kontrol edebileceksiniz.
Ortak Özellikler
7 gün 09:00 - 23:00 arası kesintisiz müşteri teknik destek hizmeti.
7 gün/24 saat bağlantı ve güç kaynağı desteği. (UPS ve jeneratör)
Tüm sunucularımız müşterilerimize özerk konfigure edilir. (Isı-Nem-Enerji)
Ama ben VPS ya da herhangi bir sunucu kullanımında hiç bilgim yok. Bana ayrıntılı döküman, bilgi ve yardımda bulunursanız ben de elimden gelen her konuda destek veririm.
Tarih: 2008-01-16, 16:19:07 Mesaj konusu:
kesinlikle türkticaret.net'ten eli yanan çooook kişi var.Aylık ödemişsinizdir umarım ilk ödeme sonu başka bir vps'ye veya yurtdışından bir host alıp oraya taşınmanız daha faydalı olur.
www.dreamhost.com dünyaca ünlü bir firma.
www.hosturkiye.com veya www.turuncupaket.com da çok iyi imkanlar sağlıyor.
Tarih: 2008-01-17, 00:20:44 Mesaj konusu: Re: VPS (Sanal) Sunucu Yönetimi
sonunda plesk panele girdim ve mysql i kurdum, sonrasında ftp hesabı kurdum ve dosyaları attım. Şimdi xx.xxx.x.xxx ip numarasından girince site görünüyor ve çalışıyor ama ben bu siteyi bir alan adı ile nasıl ilişkilendireceğim?
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız