Tarih: 2008-03-29, 16:31:51 Mesaj konusu: Netopsiyon TV röportajı yapsa .)
Bilindiği gibi birçok bilim ve teknoloji üzerine kurulmuş tv kanalları ve kuruluşlar var.Ve türkiyedeki başarılı siteleri tartışıp konuşuyorlar.Birgün bir kanal çıkıpta netopsiyonu konuşsa yada yöneticileriyle bir röportaj gerçekleştirse ne güzel olurdu behh :) Videosunuda koyardık baya bi kapak olurdu yani
Evet gerçekten güzel olurdu hatta adıda Netopsiyon TV olsa bence çok güzel olurdu daimi nuke üzerine bilgi verilse o zaman da millet nuke üzerinde uzman olurdu hehe ara ara telefon açıp soru sorulsa mesela bence güzel bir fikir teşekkürler
Netopsiyon gectiğimiz yıllarda tv de tanıtılmıştır. Tabi şimdi olsa fena olmazdı ama herkes bir yerde balıkesir mersin elazığ tabi bence artık nuke böyle acaip geliyor bana hani tv falan demiş ya arkadaş herkes nuke uzamnı olur falan zaten her yerde görüntülü dersler yazılar var nuke 9 çıkıyor belki bi heycan ....netopsiyonu zaten nuke diyince herkes biliyor
her yastan herkes nuke yi yapabiliyor bi aaa sı vaa sı kalmadı nuke nin
netopsiyon 3 ayda 600 üye yi geçti 2008 den bu yana maşallah hala nukeciler var ama eski hava yok
doğru haklısınız ama ben olayı şöyle izah ediyim mesela bi proğramda tv proğramında mesela hocalar oluyor soru sorup daha anlamlı herkesin bilmeyeceği belkide bi soruyu soruyorsun tüm izleyenler anlamış oluyor sorunun cevabını bu ne demek yada bundaki kasıt sen bi soru soruyorsun senin gibi bilmeyenlerde izleyip bilmiş oluyor ve bana görede öğretici videolar veya yazılar pek tutulmuyor tutulsa zaten soru soran olmazdı yine de teşekkür ettim. umarım anlamışsınızdır .....
Tarih: 2008-03-29, 18:02:17 Mesaj konusu:
Wordpress-TR'den Nahnu ropörtaj yapmıştı 1-2 sefer televizyonda.PHP-NUKE içinde tartışılmaz ilk site netopsiyon.Bence netopsiyonla da bir ropörtaj yapılır.
arkadaslar youtube ne güne duruyor yapin bir webcam ile kayit verin youtubeye bence televizyondan daha yaygin olur televizyonda belki 1000 tane izleyici bulursunuz ama youtubede milyonlarca kisiye ulasir bu yayinlar
hehe o da olur netopsiyon bir numara tabiki az da olsa çok da olsa netopsiyon sayesinde bişeyler öğrendik şu youtube olayı da iyi fikir zaten ona güldüm neyse kolay gelsin hepinize
balıkesir : Ali Osman
Mersin: Artistbaron
Elazığ: Melik (yani sen oluyon :) )
ben böyle anladım valla ..
ama artistbaron kısmını salladım nereli oldugunu bilmiyorum.ama mersinlilere benziyor
Röportajı sesi ve diksiyonu iyi bir arkadaş yapabilir sırasıyla tüm yöneticilerle.. ama bence güzel fikir değil. yani bilmiyorum ama artistin dediği gibi eski hava kalmadı bence de..
:) aynı yerde yaşasaydık ben ayarlardım değişiklik olsun :) süper olurdu Mersinin yerel gazetelerinde tv lerinde ve uyduda çıkan bi kanalında hemen ayarlayabilirdim ama o kanalda da kim gorur kim gormez :) aynı yerde olsak bi ihtimal zorda değil boyle programlar var 5-6 senelik
Türkiye nin özellikle nuke anlamında tek sitesinini yayılamak fena olmaz
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız