Tarih: 2008-04-30, 20:07:36 Mesaj konusu: radyo hostu alacam ama
arkadaşlar ilk önce şunu belirteyim forumlarda aramalar yaptım tam olarak sorumun cevabını bulamadım eğer böyle bir konu daha önce yazılmışsada linki verirseniz daha iyi olur ben bulamadım genelde ücretsiz radyo yayın bölümleri çıktı...
şimdi bi radyo hostu satan bi siteyle anlaşmaya varmış gibiyim pekiyi bu kişi bana kurulumu yapınca ben o radyoyu sitemde anasayfanın üstünde player olarak,WİNAMP, MEDİA PLAYER VE REAL PLAYER olarak sitede dinlettirmek istiyorum bunları nasıl yapabilirim yani player üstte hep durcak o çalcak birisi vinamptan dinlemek isteyince tıklayacak vinaptan dinlemek için tıklayınız yazan bölüme ve ordanda dinleyecek bunları nasıl yapabilirim birisi bir açıklama yapabilirmi kafamda bir iskeletini kurmak istiyorum şimdiden tşk ederim :))
Tarih: 2008-04-30, 20:45:25 Mesaj konusu: Re: radyo hostu alacam ama
paylaşımın için saol yanlız ben player istemiyorum sadece belirttiğim gibi vinap medie player normal player gibi şeylerde radyoyu nasıl yayınlayabilirim diye soruyorum
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız