sima sol menüyü nasıl göze hitap edecek şekilde değiştirebilirim önerin varmı...
anasayfanın orta kısmındaki forumları bilerek çoğalttım site forum ağırlıklı olacak.
sima ben bir bloğun gereksiz olduğunu düşünseydim zaten oraya koymazdım BANA GÖRE orda gereksiz bir blok yokki oraya koymuşum ve arkadaşımıza soruyorum SANA GÖRE hangi bloklar gereksiz diye...
sol menüye gelince bu konuda saol verdiğin öneri için bir araştırma yapacam
Her başlıkta da bir polemik yaratılmasa sorun olacak sanki ...
Neyse kardeş site lisanı gereksiz , sağ alttaki dini blok gereksiz cevaplanmamış başlıklar bana göre gereksiz forumda arama gereksiz üyelermiz gereksiz
Üyelerimiz Bloğu
EsmaülHüsna
Mini Sohbet
Site Dilinizi Seçin
Mavimsn_c20 Teması.
Kardeş Üyelerimiz Bloğu Bence Tamamen Gereksiz Zaten Forum Ağırlıklı Olacak Diyosun Forum Kendi İçinde Sitediki Tüm Üyeleri Gösteren Bölüm Açmış.
EsmaülHüsna Bloğunun Forum Ağırlıklı Sitede İşi Ne:?
Mini Sohbet Bloğuda Gereksiz Adamlar Zaten Forumda Tartışacak Ne Yapsınlar Ana Sayfada Küçücük Bloğu Çok İstiyosan Kur FlashChat Daha Güzel Görünsün Değilmi
Kardeşim Madem Çok İstiyorsun Site Dilinizi Seçin Bloğunu Yiyosa Sitenin Dillerini O Blokdakiler Kadar Çoğalt Tamamen Gereksiz.
Mavimsn_c20 Temasına Gelince Temaya Para Vermişin Kardeş Boşa Vermişin Çünkü Tema Berbat İnternette Arasan Ondan Çok Daha Güzel Bir Tema Bulabilirdin.
Haa Şimdi Diğebilirsin Yaw Bu Sitenin Hiç Mi Güzel Yanı Yok Diye.
Bence Burada Kötü Denilmeyenler Haricindeki Herşey Güzel.(Gerçi Hemen Herşeye Kötü Dedik Ama Neyse...)
miles sende ilgilendiğin için saol dediğin blokları kaldırmayı düşünüyorum dedikleriniz doğru sanırım evet ama tema konusuna gelince o durmalı diye düşünüyorum site sahibine birçok tema gösterdim onu beğendi yapabileceğim pek fazla birşey yok
aslanonur tamam sonradan fark ettim otomatik olmadığını kusura bakma :))
mersoy tamam menü konusu hakkında bir araştırma yapacam benimde gittikce hoşuma gitmemeye başladı kullandığım menü
asimcan dediğin hatalar konusunda bir fikrin varmı yani nerde hata yaptımda onlar oldu hele o gmail adresiyle kayıt olamama durumunu bazı sitelerdede denk geliyorum kendi sitelerimdede denk geliyorum onda ve diğer hataları nasıl düzeltebilirim...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız