Arkadaşlar dediğim gibi şu anda piyasada nukede coppermine galeri kadar kapsamlı bir galeri daha yok ve bu nedenle bu bela modülü kullanmak zorunda bir çok kişi var ve ben bu zorluğu kaldırmak için hiç bir kâr amacı güdmeden Allah rızası için kodluyorum ve admin resmini gösteriyorum size bakın bakalım özellikler yeterli mi unuttuğum birşey varmı.. (Fazla abartmayın lütfen )
En son melik tarafından 2008-08-19, 20:21:23 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kardeş öncelikle ellerine sağlık diyorum. Böyle bir modüle ihtiyaç vardı. Benim modül ile ilgili isteklerim şunlar.
1- Resim ekleme hem tek tek hemde toplu halde yapılabilsin.
2-Resimleri ilgili albümde slayt halinde gösterebilsin.
3-Üyeler resimlere yoorum ekleyebilsinler. Tabi admin onaylı..
4-Resimlere tıkladığın popup olarak büyük resim halinde açılabilsin.
5-üyeler admin onaylı resim ekleyebilsinler.
6- Modülün orta ve yan blokları olsun. En cok tıklananlar, yorunlananlar vb. bloklar olsun.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Birde modülü bizlerle paylaşırsan memnun oluruz. Şimdiden teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.
Kenanci1969 Masallah bu istedikleriniz 2010 a kadar bitmez Herhalde:))) melik isteklerinizi belirtin demis fakat Kenancidan bize birsey kalmadi he Cay istesek getirse Kola istesek getirse Etrafi temizlese bu modul olmazmi :))) hehe Hadi bakalim bitsinde yorumlari o zaman yapacaz ;)
buyuk bır eksıklıgı dolduracagına ınanıyorum ben hep sunu merak etmısımdır mıllıyet.com.tr dekı resım galerısınde mesala bir ünlünün resımlerı olacak 15 tane fılan resmı var dıyelım brıne tıklayınca o unluyle ılgılı resımlerı sırayla cıkıyor bunu yapabılırmısınız acaba milliyeti ınceleyebılırsınız
Arkadaşlar dediklerinizi tek tek not aldım farkettiyseniz resim üzerine yazı yazdırma özelliği var ve adminden bu yazıyı değiştirebiliyorsunuz ayrıca
toplu resim özelliğini şu anlık ekleme gibi bir niyetim yok bu galeriyi bir an once bitirmem lazım belki ikinci versiyonda yapabilirim o dediğiniz şeyi ayrıca
resimler admin onaylı tabi yorumlarda ve resimde görüldüğü gibi resim ekleme ve yorum ekleme yetkilerini siz belirliyebiliyorsunuz ayrıca
blokları bol çeşitli yapacağız inşallah ondan yana sıkıntınız olmasın istediğiniz tarzda blokları hazırlayacaz hele şu modülü bitireyim de gerçekten fırsat bulamıyorum internete girmeye vallahi..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız