Tarih: 2008-08-22, 00:22:50 Mesaj konusu: flash chat kurulumu olan site
Arkadaşlar netopsiyonda www.mavisce.com bu sitegibi hazırlanmış PHP Nuke hazır bir site görmüştü flash chat sohbette kurulu indirmiştim. bulamıyorum bulamadıgım gibi sitedede bulamıyorum gören bilen varsa ltf YARDIM etsin
flash cheti ben tavsiye etmem size cünkü söyle bir sey varki fazla sekilde üyeniz varsaki ve girerse asırı yükleme olursa bu sql e yansıyor ve kasmalar oluyor ve ben kurdum bir keresinde 10 nu gecti giren sayısı sql kastı ve dakikalarca site soun verdi sonra düzeldi benden söylemesi..
flash cheti ben tavsiye etmem size cünkü söyle bir sey varki fazla sekilde üyeniz varsaki ve girerse asırı yükleme olursa bu sql e yansıyor ve kasmalar oluyor ve ben kurdum bir keresinde 10 nu gecti giren sayısı sql kastı ve dakikalarca site soun verdi sonra düzeldi benden söylemesi..
bence bu konuda haksızsın psikologum.com adresinde bir site vardı eskiden bu site flashchat kullanırdı ve ben o sitede görevliydim sohbette 200 ü gecen üye sayısı oldu zamanında ama genede donma vs. olmadı ve şuan benim sitemdede flashchat var yeri geldi 20-30 üyem oldu aynı anda sohbette gene donma olmadı dediğin gibi bence senin hostunla ilgili bu sorun flash chatle ilgili değil...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız