Tarih: 2008-09-01, 17:58:42 Mesaj konusu:
Çok kolay.
Önce yedeğinizi alın.
Hosting panelinizden mevcut veritabanınızı silin.
Hosting şirketinizin içindeki sunuculardan birinde (mysql 5 destekleyen yeni sunucular kurmuşlardır) yeni bir veritabanı oluşturun.
Yedeğinizi geri yükleyin.
tamam bend aynen öyle yapıyorum yedeğimi alıyorum mysql 5 sunucularına yukluyorum ama aşağıdaki gibi bir hata mesajı alıyorum... hosting firmama sorduğumda aşağıdaki mesajı yolladı bana
Mysql4 veritabanı ile mysql5 veritabanı birbirleri içersinde uyum sağlayamadıkları için böyle bir hata alıyorsunuz. Bu durumda mysql4 hesabınızı mysql5 göre düzenlemeniz gerekmektedir. Bizim msql4 hesabınızı aktarmamız söz konusu olamaz. Çünkü biz veritabanı aktarımı için herhangi bir hizmeti vermediğimiz için bu işlemi kendiniz yada web tasarımcınız tarafından yapabilirsiniz. Daha önceden mysql4 veritabanı içersinden mysql5 veritabanına aktarma işlemi yapılmış olamaz. Sadece mysql4 olarak düzenlenmiş veritabanınızı aktarmış olabiliriz. Veritabanınızı mysql5’e göre düzenlerseniz aktarım işlemini gerçekleştiririz.
benim yüklerken aldığım hata mesajıda şu
SQL ayrıştırıcısında bir hata bulabilme ihtimaliniz var. Lütfen sorgunuzu yakından dikkatli bir şekilde gözden geçirin ve tırnakların doğru ve uyumsuz olmadığını kontrol edin. Diğer muhtemel hata nedenleri tırnaklı metin alanının dışında binari ile dosya gönderiyor olmanız olabilir. Aynı zamanda sorgunuzu MySQL komut satırı arabiriminde deneyebilirsiniz. Eğer hata varsa, aşağıdaki MySQL sunucu hata çıktısı, sorunu teşhis etmenizde ayrıca size yardımcı olabilir. Eğer hala sorunlarınız varsa ya da komut satırı arabirimi başarılı olduğunda ayrıştırıcı başarısızsa, lütfen sorunlara neden olan SQL sorgu girişinizi tek bir sorguya indirgeyin ve aşağıdaki CUT bölümü içindeki veri yığını ile birlikte hata raporunu gönderin:
aldığın hata bu kadarsa ba anahtarında tekrarlayan satır var diyor
aynı şeyi 2 defa girmeye çalışıyorsun galiba yedeğini aldığın sql i incele tekrarlayan satır varsa birini sil.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız