Tarih: 2008-09-20, 16:43:23 Mesaj konusu: 60sn.com link değişimi PR2
arkadaşlar güzelce link değişecek arkadaşlar varsa link değişimi yapabilirim eskiden değiştiğim arkadaşlar kaldırdılar temayı değiştiriyolar linkler gidyo haliyle bidahada eklemiyolar doğru dürüs ekleyecek arkadaş varsa değişebilirim
Kod:
<a href="http://www.60sn.com" title="60sn.com Türkiye\'de Denizli, sohbet, chat, sohbet odaları, sohbet sitesi, chat sohbet, çet, sohbet odalari, chatsohbet, sohbet chat, sohbet com, sohpet, kameralı sohbet aşk Aşk Sevgi sevgi Şiir şiir Forum forum Video video Youtube youtube Hikaye hikaye Seni Sevdiğim İçin Özür Dilerim Mp3 sen bilemessin bunları ben yaşadım ben bilirim allahsız kitapsız seni sevdigim icin ozur dilerim sen bilemessin bunlari ben yasadim ben bilirim allahsiz kitapsız download gibi aramalara öncülük etmektedir." target="_blank">Aşk Sevgi Şiir Videolar</a>
En son alipaksi tarafından 2008-09-22, 12:10:05 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
alipaksi sen benim pr0 yeni sitemi eklersin bende senin siteni pr2 muhasebe siteme eklerim, hem çapraz link yani karşılıksız olur ikimiz içinde. Ben ekledim kodunu
alipaksi sen benim pr0 yeni sitemi eklersin bende senin siteni pr2 muhasebe siteme eklerim, hem çapraz link yani karşılıksız olur ikimiz içinde. Ben ekledim kodunu
Tarih: 2008-09-21, 18:33:45 Mesaj konusu:
bende katılmak istiyorum. aslında kod verecektim ama şuanda pc de hiçbir html editörü olmadığından seni biraz yorucam malesef umarım bana kızmaz ve yardımcı olursun. bilgileri aşağıdayım.
etiketler: sakarya online sakarya rehberi sakarya rehberim sakaryarehberim online haberler gün boyu güncel haber sakarya hava durumu e-devlet sakarya firma rehberi sakarya vizyondaki filmler vizyondakiler adapazarı cinebonus adapazarı prestige cinema club akm adapazarı kültür merkezi tiyatro salonları ada avm adaavm adacenter ada center ada alış veriş merkezi ada alışveriş merkezi sakarya nöbetçi eczaneler futbol sakaryaspor sakarya spor tatangalar burçlar gün boyu güncel haberler
Tarih: 2008-09-21, 20:51:07 Mesaj konusu:
kod oluşturdum. aşağıdaki gibi:
Kod:
<a href="http://www.onlinesakarya.com" title="sakarya online sakarya rehberi sakarya rehberim sakaryarehberim online haberler gün boyu güncel haber sakarya hava durumu e-devlet sakarya firma rehberi sakarya vizyondaki filmler vizyondakiler adapazarı cinebonus adapazarı prestige cinema club akm adapazarı kültür merkezi tiyatro salonları ada avm adaavm adacenter ada center ada alış veriş merkezi ada alışveriş merkezi sakarya nöbetçi eczaneler futbol sakaryaspor sakarya spor tatangalar burçlar gün boyu güncel haberler" target="Sakarya Yerel Portalı">Sakarya Yerel Portalı</a>
<a href="http://www.onlinesakarya.com" title="sakarya online sakarya rehberi sakarya rehberim sakaryarehberim online haberler gün boyu güncel haber sakarya hava durumu e-devlet sakarya firma rehberi sakarya vizyondaki filmler vizyondakiler adapazarı cinebonus adapazarı prestige cinema club akm adapazarı kültür merkezi tiyatro salonları ada avm adaavm adacenter ada center ada alış veriş merkezi ada alışveriş merkezi sakarya nöbetçi eczaneler futbol sakaryaspor sakarya spor tatangalar burçlar gün boyu güncel haberler" target="Sakarya Yerel Portalı">Sakarya Yerel Portalı</a>
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız