Tarih: 2008-10-16, 02:15:12 Mesaj konusu:
beleşçi seni
normal bir sunum mu ppt de yoksa konu odaklımı olacak program olarak unutmuş isen slayt örneği verelebilrim ama illa ki konulu olaak diyorsan bilmiyorum :)
okullarda şiddet içinse öğretmenin vurduğu yerde gül bitmediğinin 2 + 2 =4 gibi açık olduğunu çoçukları okuldan soğuttuğunu kimsenin kimseye vurma hakkı olmadığı gibi şeyler yazabilirsin öğrenci anlamıyor hoca dövüyor , bazı hocalar analtamıyor biz de onlar ımı dövelim gibi şeylerde özgün bişiler olabilir pek yoktur bu son cümlem netten
beleşçi seni
normal bir sunum mu ppt de yoksa konu odaklımı olacak program olarak unutmuş isen slayt örneği verelebilrim ama illa ki konulu olaak diyorsan bilmiyorum :)
okullarda şiddet içinse öğretmenin vurduğu yerde gül bitmediğinin 2 + 2 =4 gibi açık olduğunu çoçukları okuldan soğuttuğunu kimsenin kimseye vurma hakkı olmadığı gibi şeyler yazabilirsin öğrenci anlamıyor hoca dövüyor , bazı hocalar analtamıyor biz de onlar ımı dövelim gibi şeylerde özgün bişiler olabilir pek yoktur bu son cümlem netten
Yav hocam konuyu salla, elinde bu konuya uyabilecek ppt sunusu varsa eklersen sevinirim.... valla sıfırdan yapamıyordum dediğin gibi beleşçi olmam lazım
Bu arada verdiğin bilgiler için teşekkürler, gül filan hikaye harbiden
Bekliyorum ona göre
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız