Tarih: 2008-12-06, 16:46:19 Mesaj konusu: hiç birsey gözükmüyorrr
slm arkadaslar benim bir sorunum var php nuke siteme yeni tema yükledim ,ftp den temayı attım sonra site yonetim panelinde bakarken başka bir tema seçden yüklediğim temayı sildim şimdi sitemde hiç birsey gozukmuyor nasıl düzelteceğim cevap veren olursa sevınırımm
teman bozuk yada themayı thema içine atmısındır bunu yapmak için yani sorunu duzeltmek için http://eski.netopsiyon.com/ipucu-12.html adresindeki ipucunu ıncelersen ve uygularsan duzelecektir.. İnş. Yardımcı olabilmişimdir...
hocam bence calısmayan bir tema kurmussundur onu aktif ettiginde de siten de hicbir sey acılmıyordur yonetim panelinde acılmadıgı icin giremiyorsundur bence siteden calısan bir tema indir ve adinida silmis oldugun temanın adıyla degistir siten acilakdir
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2008-12-06, 23:56:27 Mesaj konusu:
daha bu konuyu dün okudum..bu hafta iki kere okudum.hepsine de cevap gelmişti...ki başlıkta hatalı yerde...konu eski başlıklarda arama yapınız demekten bıktım
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız