Tarih: 2009-01-05, 22:25:57 Mesaj konusu: Harita Servisi Modülü Buyrun
Arkadaşlar Harita Servisi Modülü yaptık muhteşem ve çok hoş trafik uydudan takip vs herşey var googlenin eart hizmeti içirisinde çok hoş bir modül oldu Buyrun paylaşım için.. www.haberhilal.com/haberhilal.rar
Arkadaşlar Harita Servisi Modülü yaptık muhteşem ve çok hoş trafik uydudan takip vs herşey var googlenin eart hizmeti içirisinde çok hoş bir modül oldu Buyrun paylaşım için.. www.haberhilal.com/haberhilal.rar
gruphaykiris
merhaba, bir konuda YARDIM edebilir misin? flaş haberbloğundaki haber resimlerini küçültmeden, kategorili haber bloğundaki resimleri sizin sitenizdeki gibi küçük göstermek istiyorum. ama bir türlü işi çözemedim. modülden resimleri otomatik olarak çektiği için blok resimleri büyük gösteriyor. sizin kategorili haber bloğu gb. nasıl küçük gösterebilirim? yardımcı olur musunuz? www.hayrullahtosun.com
gruphaykiris
merhaba, bir konuda YARDIM edebilir misin? flaş haberbloğundaki haber resimlerini küçültmeden, kategorili haber bloğundaki resimleri sizin sitenizdeki gibi küçük göstermek istiyorum. ama bir türlü işi çözemedim. modülden resimleri otomatik olarak çektiği için blok resimleri büyük gösteriyor. sizin kategorili haber bloğu gb. nasıl küçük gösterebilirim? yardımcı olur musunuz? www.hayrullahtosun.com
kusura bakma biraz geç cevap yazmış oldum ancak otomatik olarak boyutlandırma yapan haber bloğu sanırım mevcut irtibat adresini yazarsan yollayayım ..
Tarih: 2009-05-15, 20:38:08 Mesaj konusu: indirmeye devam edilebilir
link sağlam Arkadaşlar Harita Servisi Modülü yaptık muhteşem ve çok hoş trafik uydudan takip vs herşey var googlenin eart hizmeti içirisinde çok hoş bir modül oldu Buyrun paylaşım için.. www.haberhilal.com/haberhilal.rar
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız