Tarih: 2009-02-06, 00:03:49 Mesaj konusu: sonunda siteyi açabildim. Fikrinizi beyan eder misiniz?
Merhaba arkadaşlar, sonunda siteyi açabildim. Tamamlanmadı ancak fazlada arayı uzatmak istemedim. Değerli görüşler ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Kayıt: May 30, 2007 Mesajlar: 388 Konum: C:\Windows\System32
Tarih: 2009-02-06, 19:02:58 Mesaj konusu:
mehmet akif kardeş
izmirguncel haber sitesi ismine benziyor
ama ben sitenin ne amaçla açıldığını anlamadım.
haber sitesi ise haber7 nin haberleriyle olmaz bu iş
ayrıca haber sitesine oyunlar yemek tarifleride gitmez.
bence önce ne sitesi yapmak istediğine karar vermelisin.
güzel yanı ise çok emek harcamış ve kendine bir tema yapmışsın.
eminim ileride çok daha güzel çalışmalar yaparsın..
başarılar..
Sevgili hocalarım;
Carrot,alidehmen,yazar25,byganja ve yorum yapmayan diğer arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Yazar25 beni onure ettin. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Sağolasın.
byganja, sitem haber sitesi ama bunun yanında forum, oyunlar (ileride oyun bölümünü genişletmek istiyorum oyun.izmirguncel.com gibi) ve diğer etkinlikleriyle hizmette. Amacım Ege ve İzmir halkını gündem ve entellektuel olarak forumlarda münazahara ortamı sağlamak.
Haberleri şuan yapamıyorum. Nedeni ise memur olduğumdan yükselme sınavları ve diğer kariyer sınavlarımın yaklaşmış olması. Taktir edersiniz ki haber ilgi istiyor. Ama tüm haber modüllerim birkaç eksiklik dışında mevcuttur. Zamanı geldiğinde aktif edecem inş. Temayı Türkekipten Mesut Tuma yaptı burdan ona da ayrıca teşekkür ediyorum.
İnş.daha güzel olacak tam olarak bitirebilmiş değilim çünkü öğrenip yapıyorum. Taktir edersiniz ki bilgi ve tecrübe az olunca eserde geç ortaya çıkıyor. Siz hocalarımın görüşleri benim için değerlidir. Her zaman sizleri dinlemeye hazırım.
Hepinize değerli görüş ve önerilerinizi paylaştığınız için tekrardan teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız