Reseller hesabimdaki ihtiyacim disinda kalan alani yillik uygun fiyata satmaya karar verdim. Oncelikle nasil guvenebiliriz 2 gun sonra kapatmayacagin ne malum sorusuna yanit vereyim...
- Kendi web sitelerimde ayni reseller hesabinda bariniyor.
- Kendi web sitelerimi kapatsam dahi host ucreti yillik pesin olarak odenmistir. (Sitelerimi kapatmaya niyetim yok :) )
- Uygunsuz , yasal olmayan vb. hareketleriniz olmadiktan sonra hesabinizin kapanma ihtimali yok.
- Ayda 2.5TL para icinde kimsenin ahini almam...
Simdi gelelim paket ozelliklerine , daha fazla arkadasin yararlanabilmesi icin dusuk ozellikler sunuyorum.Hevesli ama maddi durumu yetersiz olan arkadaslarimizida internet dunyasina kazandirmis oluruz.
250 Mb Web Alani , aylik 5gb trafik , 50 adet email hesabi , 5'er adet mysql veritabani alt domain vs. bu ozellikler icin yillik 26 TL para istiyorum. Ucretsizde dagitabilirdim ama en azindan buradan kazanacagim para ile domain vs alabilirim.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız