Arkadaşlar content modülüne girdiğim sayfalara tıklayınca yazılar çıkıyor fakat en altında Access Denied diye bir hata çıkıyor ve temamın tema ne olursa olsun farketmiyor alt tarafını göstermiyor sol blokların en altına kadar gösteriyor sadadece bu sorunla karşılaşan oldumu *YASAK KELİME** YARDIM bekliyorum
bu problem bir sizde bir de bende var, bu konuyu takip ediyorum okuyan da cevap veren de yok, bu problemin de çözümü yok galiba, veya çok basit bir olay ki bu işi bilenler bu kadar basit bir şey için foruma başlık mı açılır diyorlar, daha öncede bir konu hakkında yazı yazıp YARDIM istemiştim ancak yardımcı olmaya çalışan bir iki arkadaş çıktı onların söylediklerde işe yaramadı, başka ilgilenen yardımsever bir arkadaş ta konuya bakıpta yardımcı olmadı. Ancak yinede netopsiyon gibi bir site var ve forum bölümünde sıkıtılarıma çare bulamasamda gerek forumdan gerekse diğer dosyalardan çok faydalandım.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız