Tarih: 2009-03-27, 00:37:36 Mesaj konusu: XML flash/java dosyalarını blok yapmak
Arkadaşlar xml ile hazırlanmış birçok flash uygulaması var(haber gösterici,resim galerisi,menü vb...) bunları blok yapmayı denedim ancak xml dosyasından veri çektiği için direk blok yapmayı bir türlü beceremedim.
xml ile yapılan flash çalışmalar nasıl blok olarak kullanılabilir?
buna çözüm bulunabilirse çok şahane işler ortaya çıkabilir.örneğin şu xml javascripti menü yaptığımızı düşünün:
hayır değişen haber bloğunu kastetmiyorum,
şimdi normalde herhangi bir flash dosyasının ya da javascriptli bir dosyanın(mesela dhtml menü,) kodlarını php koduna çevirip blok oluşturucu ile blok yapabiliyoruz.ya da bir flash dosyasının kodlarını habere,contente foruma vb. yerlere ekleyerek flash dosyasını ekleyebiliyoruz.ancak xml ve j a v a s c r i p t destekli uygulamaları bu şekilde eklemeyi denedim olmadı.acaba bir püf noktası var mıdır?
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız