Arkadaşlar bu akşamki maç için pek umudum yok ama Türkün gücüne inancım tam. İspanyada olsa Brezilyada olsa bu aksam bir mucize yaşanacağına inanıyorum. Bu maç bizim olacak ve Türkiye` nin yasını bir nebze olsun atlatacağız.
İspanya ile 9. randevu
İspanya ile bugüne kadar 8 maç yapan Milli Takımımız, bugün 9. karşılaşmasına çıkacak. İki ekip arasındaki 8 maçın sadece birini Türkiye kazanırken, 3 kez mağlubiyet gördü, 4 karşılaşma da berabere sonuçlandı. İki ekip bundan önce 1973’de İstanbul İnönü Stadı’ndaki özel karşılaşmada, 0-0 berabere kaldı.
Maç saati bu aksam 23.00 yayın: NTV
Kadromuz; Volkan, Gökhan Gönül, Emre Aşık, Hakan Balta, İbrahim Üzülmez, Tuncay, Aurelio, Arda, Emre Belözoğlu, Semih, Nihat
bukadar kötü bir ispanyayi bidaha bulamayiz... sahada 85. dk kalan emre belözoglu ve 90 dk kalan nihat kahveciye nasil tahammül ettiler... ben bile tv basinda kudurdum..
insallah samiyende yeneriz yoksa bu grupta ikinci takim degil dördüncü olacaz
Türkiye ilk yarı çok iyi oynadılar.İkinci yarıda iyi başladılar ancak biyerden sonra kesildiler.
Yediğimiz golde duran topdan zaten.
İspanya ise en kötü oyunlarından birini sergiledi
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız