Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
*YASAK KELİME** YARDIM..
www.eynesilhaber.com
Bandwidth Limiti Aşıldı
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit.
Sunucu geçici olarak isteği site sahibine kendisine ulaşan bant genişliği sınırı nedeniyle hizmet edemez. Please try again later. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Sorun şu; Servis sağlayıcın sana aylık belli bir Trafik izni verir. Mesela benim Hostingim 3000 MB aylık trafik limitim 30 GB. Yani aylık ortalama 60.000 ziyaretçi oldugunu varsayarsak 20 GB lık bir limiti kullanmış olurum. ( Sallama örnek )..
Senin sitene aylık 60.000 ziyaretçi giriyorsa buda 20 GB lık trafik ediyorsa ve senin Trafik limitin 10 GB ise her ay 10 GB içerdesin demektir. Bazı hosting firmaları buna müsade ediyor ancak Aşılan her bir trafik için sizden para talep ediyor. Normal fiyatı bildigim kadarıyla 2 Dolar. Bunu yapmazsa bu tür kesintiler yapabiliyor. Size tavsiyem sitenizde Video, Mp3 var ise azaltmanız. Ya da anasayfanda bulunan Resimleri azaltmanız boyutlarını kb larını düşürmeniz. Sitene baktım baştan aşağı resim dolu. buda trafigini olumsuz etkiler. Yani siten nisan 1 e kadar kapalı kalabilir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız