Tarih: 2009-04-08, 10:48:43 Mesaj konusu: Çapraz Link Değişimi PR3
Arkadaşlar çapraz link değişimi yapmak isteyen varsa değişebiliriz ekliyeceğiniz çapraz olması hem sizin için iyi hemde benim için kod alltadır bende PR3 olan 60sn.com ' a ekliyeceğim linkleri footer'e eklemek şarttır ve ekleyenleri listeliyeceğim eğer silen olursa burdan uayarı mail atıcam bazı arkadaşlar tema değiştirince giddiyo haliyle 2 gün içinde eklenmesse bende silicem 60sn.com dan bende sileceğim bilginize değişeceğim linkler PR1 ve üstü olması şarttır
Kod:
<a href="http://www.denizlim.org" title="denizlim.org Türkiye\'de Denizli, sohbet, chat, sohbet odaları, sohbet sitesi, chat sohbet, çet, sohbet odalari, chatsohbet, sohbet chat, sohbet com, sohpet, kameralı sohbet aşk Aşk Sevgi sevgi Şiir şiir Forum forum Video video Youtube youtube Hikaye hikaye Seni Sevdiğim İçin Özür Dilerim Mp3 sen bilemessin bunları ben yaşadım ben bilirim allahsız kitapsız seni sevdigim icin ozur dilerim sen bilemessin bunlari ben yasadim ben bilirim allahsiz kitapsız download gibi aramalara öncülük etmektedir." target="_blank">Denizli</a>
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız