Tarih: 2009-05-12, 20:47:54 Mesaj konusu: Controlpanelde mail hesabi acmak??
Selam Arkadaslar ben control panelde onceleri yapmis oldugum mail hesaplari vardi fakat bunlarin hic biri calismadi ornegin info.siteadi.com seklinde acilan mail adreslerini aktif hale getirebilmek icin nasil yapmam gerekiyor cp de baya bir ugrastim ama cozumunu bulamadim bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Tesekkurler..
Açılan sayfada bulunan boşlukları, hotmail hesabı alır gibi dolduruyoruz. Dikkat “e-mail adress: yazan bu kısma kulanacağımız msn adresini yazıyoruz, örn (msn@sizinsiteniz.com) gibi
Diğer kısımlar klişe olarak tabir ettiğimiz alanlar, buraları doldurmayı unutmayın..
gerekli alanları dolduktan sonra “continue” butonu ile işlemi tamamlıyoruz..
Şimdi bu Id adresini onaylamamız gerek, bunun için domain.com/webmail adresine girerek Cpanel ‘den oluşturduğumuz mail adresimizi açıyoruz. Inbox'a 2 adet posta düştüğünü görüyoruz, bunlardan “Confirm your e-mail address for Windows Live ID” başlıkl maili açıyoruz. Orada “CANCEL ACCOUNT” ‘un tam üstünde bir link var, ona basarak mail adresimizin bize ait olduğunu onaylıyoruz. Ardında hesabımıza birkez olmak şartı ile giriş yapıyoruz ve “Finish” butonu ile işlemi tamamlıyoruz.
Dipnot : Yukarıdaki oluşturduğumuz msn adresimize gelen olan bir mail sizinsiteniz.com/webmail ‘deki inbox'a gelecektir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız