Kayıt: May 30, 2007 Mesajlar: 388 Konum: C:\Windows\System32
Tarih: 2009-07-02, 17:10:57 Mesaj konusu: Sitelerden Reklam Geliri Kazanma.
sitemde günlük 1000-1500 tekil ziyaretçim var. domain parası hosting parasını cebimden veriyorum.
bu siteden artık birşeyler kazanılabilirmi. hangi reklam firmalarını tavsiye edersiniz.
sizin web sitesinden para kazanmak hakkındaki görüşleriniz neler.
Google reklamları, adtech reklamları, reklammatik vs.. sizce neler yapılabilir.
Saygılarımla.
Eğer reklamlarım ilgi çekici olsun çok tıklansın diyorsan adtech kullan. Ama uygunsuz reklamlarda çıkabiliyor.
Yok abi ben adtech istemiyorum diyosan Google Adsense kur. Linklerin flan hemen üstüne koyki, herkesin başına geliyor bazen fare kayıyor ve reklama tıklanıyor :) Zamanında öyle çok para kazanmıştım.
Yada bir alternatif daha günlük hitini 5000 e çıkarmaya çalış. 5000 e çıkarırsan adtech den sabit gelirli reklam alabilirsin. Yani tıklama sayısına göre değil gösterim sayısına göre para veriyorlardı sanırım.
Adtech bes para etmez kontor tuzagi reklamlar var sadece. Insanlari kandirmak isine gelirse 0,04 tl karsiligi adtech reklami yayinlayabilirsin. Gercekten ileriye donuk saglam para kazanmak istersen guzel bir yerlesim ile google reklamlari eklemelisin. Google reklamlari yanina koyabilecegin guzel kazandiran bir diger reklam sistemi ise gittigidiyordur fakat iki reklam verende kabul edene kadar webmasteri surunduruyor. Biraz sabir , devamli guncel web siten ile ikisinede kabul edilmemen icin hic bir sebep yok. Tek bir web sitem bir ayda link satisi + reklam gelirleri ile yillik host parasi + domain parasi ve tatmin edici bir miktarda cep harcligi birakiyor (hilesiz hurdasiz) .
ticari reklam alman için sekterünün ilgisini çekebilmen gerekir.
az yada çok google reklamından şaşmıyorum
adtech bir daha siteme koymam
nerede güzel bayan resmi varsa hepsi reklamlarda çıkıyor
ciddi bir siten var ise, site itibarını yerle bir eder. Hele o 5K hite sabit reklam geliri muhabbeti tam bir komedi
Google Adsense Çünkü En Çok Parayı O Kazandırıyor Ama Sitenin İçeriginede Baglı Bu Örnegin Rapdinle.org dan günlük 10$ Para kazandırıyor. ya bu Saglık Sitesi Olsun Günlük 30$ olur bu kazanç Tıklarada Baglı Yalnız Tekil Hitinde 3000 e yakın olursa çok güzel paralar kazanırsın ...
2. Tavsiyem
Adnet ve Mynet Var Çok bakmadım ama bunlarında Hakkında v.s Okudum Güzel şeylere Benziyor Bu Adnet büyük sitelerin reklamlarını veriyor büyük firmaların yani milliyet gibi zaten adnet Milliyetin Sitesidir Hizlial var bide oda güzel ben hayalrap da hizlial i kullanıyorum günlük 5 TL atıyor Oda Yeter bana bu aralar host çok git gel yaptıgından 2.5 TL ye falan düşdü
Reklam sitelerinden gelen miktar çok az olduğu için pek tafsiye etmiyorum. Onun yerine sağlam bir içerik yapıp site ile ilgili mekanlar,şirketler,esnaflarla görüşüp aylık reklam almak daha karlı. Sonucta reklam sitelerinden alacağınız aylık ücretin kat ve kat daha fazlası olacaktır.
Benim sitem müzik sitesi olduğu için metal shop lardan çok rahat reklam alabiliyorum yada stüdyolardan.
+ fikir olarak mesela bi giyim mağazasıylada(örnek olarak veriyorum) toplu mail atımı içinde anlaşabilirsiniz. Bu tür çalışmalardan gayet güzel para kazanabilirsiniz.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız