NOT: forumda yazılan mesajlar göz önüne alınarak hatlar ve eksikleri gidermeye çalıştım. yeniden yükledim. en son halinin index.php sini yeniden yüklememizi öneririm. 15/07/2009
2.0 sürümündeki yenilikler
1- resim galerisine eklenen resimler için thumb oluşturuluyor. ön izleme yaparken resimler daha hızlı açılacağından
siteyi fazla yormayacaktır.
2- eklenen resimlerin bazıları kayıt edilmiyor. buda gereksiz yere resimin sitede yer kaplamasına neden oluyordu. bu yeni verisyonla ftp deki tüm resimleri görecek ve ftp programlarına gerek kalmadan anında silebileceksiniz.
bu özellik için admin bölümündeki menüye yeni bölüm eklenmiştir.
sql tablosunda değişiklik olduğundan sql i yeniden okutmanız lazımıdır.
Tarih: 2009-07-13, 23:21:18 Mesaj konusu:
akyarma :
eline sağlık yalınız bu sistemde üye olanda üye olmayanda kategori oluşturabiliyor resim yukleyebiliyor...
kurulum dosyasını okumadın galiba . adminde ayarlar bölümü var her türlü izini oradan ayarlayabilirsin. üyerler mi yoksa herkes mi zaten onaylanmadan yayınlanmıyor
bak kardeşim görüyonmu olanları senin bu galeri için harcadıgın emek dillere destan ama gelen yorumlara bak işte paylaşmayı çok seviyorum ama böyle oldukca soguyorum ...--...
Essalameün aleyküm . Ellerine ve Yüreğinize sağlık firzan kardeş . Çok Güzel bir modul olmus .
modulu siteye yukledim , resime tıklayınca bu hata cıkıyor nasıl düzel tebiliriz , Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/gul/public_html/modules/Resim_Galerisi/index.php on line 541
ve ana sayfada 4 kategorinin altında 10 kategori var ve bunlar yanyana bunlrıda 4 sekilde alt alta nasıl ekleyebiliriz .
Sayın firzan resim ekleye tıkladıgımda sadece txt sayfasında sitenin kodları çıkıyor nedeni nedir acaba?
resim eklenmiyor yani
sql deki eski tabloları kaldırdım
yeniden okuttum gerçi ikisi arasında fark da göremedim ama
Tarih: 2009-07-14, 21:23:20 Mesaj konusu:
gonlumungulu :
Essalameün aleyküm . Ellerine ve Yüreğinize sağlık firzan kardeş . Çok Güzel bir modul olmus .
modulu siteye yukledim , resime tıklayınca bu hata cıkıyor nasıl düzel tebiliriz , Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/gul/public_html/modules/Resim_Galerisi/index.php on line 541
ve ana sayfada 4 kategorinin altında 10 kategori var ve bunlar yanyana bunlrıda 4 sekilde alt alta nasıl ekleyebiliriz .
büyük ihtimalle google tab kurulu olduğundan olabilir. aslında hata verecek bir kod değil hata veren yer kategori içindeki resimleri sayıp sıralıyor. diğeri sorununa bakıyorum ama fetch_array sürümdende olabilir. ben 7.6 3.1 kulalnıyorum
Tarih: 2009-07-14, 21:25:29 Mesaj konusu:
affedilmez :
Sayın firzan resim ekleye tıkladıgımda sadece txt sayfasında sitenin kodları çıkıyor nedeni nedir acaba?
resim eklenmiyor yani
sql deki eski tabloları kaldırdım
yeniden okuttum gerçi ikisi arasında fark da göremedim ama
fark thumb için satır ekledim. resim galerisi adresini yazda kontrol edeyim
Tarih: 2009-07-14, 21:26:28 Mesaj konusu:
LaRoVVV :
firzan
bak kardeşim görüyonmu olanları senin bu galeri için harcadıgın emek dillere destan ama gelen yorumlara bak işte paylaşmayı çok seviyorum ama böyle oldukca soguyorum ...--...
haklısın pek emeğe saygı yok ama insallah Allah razı olsun diyorlardır
firzan http://www.hacimirze.net/Resim_Galerisi galeri adresim bu ama dün incelediğim kadarıyla senin sitende de aynı hatayı aldım jpg formatında yükleme yaptığımda oluyor digerlerinde de gecersiz hatası dönüyor
Tarih: 2009-07-15, 08:51:55 Mesaj konusu:
zaten diğer formatlara izin vermedim. eğerki diğer formatları kullanmak istiyorsan 1.0 sürümünde jpg , gif ve png formatlarına izin veriyor ama thumb oluşturmuyor
büyük ihtimalle google tab kurulu olduğundan olabilir. aslında hata verecek bir kod değil hata veren yer kategori içindeki resimleri sayıp sıralıyor. diğeri sorununa bakıyorum ama fetch_array sürümdende olabilir. ben 7.6 3.1 kulalnıyorum
Google tab kullanmıyorum ve sadece pehaspe seo kullanıyorum ve d,iğer hiçbir modulde sorun olmadı bunda neden olsunki ve ana sayfadaki goruntuyu görmüşsündür 4 kategori yanyana altında ise 10 bunu biz nasıl 4 kategori yapabilirzi .. Teşekürler
Tarih: 2009-07-15, 10:44:33 Mesaj konusu:
tablo yapısında hata yapmışım o yüzden fazla katwgori yükleyince hata veriyor onun üzerinde çalışıyorum onuda bitirince genel hatalar bitmiş olacak inşallah
Bu seferde bu hata cıktı Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/site/public_html/modules/Resim_Galerisi/index.php on line 554
554 satırda bu var ;; $sonrakisini = mysql_fetch_array($sonrakisi);
Sayın Firzan
izin vermediğinizi biliyorum ama ben jpg yükleyince hata alıyorum sanırım olmaması gereken bir durum... ve hala çözüme yönelik bir açıklamada bulunmadınız...
Tarih: 2009-07-15, 21:45:59 Mesaj konusu:
gonlumungulu :
Bu seferde bu hata cıktı Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/site/public_html/modules/Resim_Galerisi/index.php on line 554
554 satırda bu var ;; $sonrakisini = mysql_fetch_array($sonrakisi);
Tarih: 2009-07-15, 21:50:40 Mesaj konusu:
affedilmez :
Sayın Firzan
izin vermediğinizi biliyorum ama ben jpg yükleyince hata alıyorum sanırım olmaması gereken bir durum... ve hala çözüme yönelik bir açıklamada bulunmadınız...
demin denedim resim olayında bir sıkıntı yok gönderdim deneme ismiyle
Firzan kardeş Ellerine emeğine sağlık Allah razı olsun.
Ancak önceki sürümde mozillada verdiği blok hatası aynen devam ediyor ve birde şu hata çıktı neden aceba herşey normal resim galerisine tıkladığımda resimlerin küçük halini göstermiyor ama üzerine tıklayınca resmin gercek halini gösteriyor.
Ayrıca yorumlarımız kesinlikle yanlış anlamayın burda güzel bir iş yapılmış ve görülmemiş gözden kaçmış ufak,tefek hatalarıda biz gördükçe söylüyoruz bunu kötü anlamda yada kötüleme anlamında söylemiyoruz kımse yanlış anlamasın.tekrar ellerine,emeğine sağlık.
Tarih: 2009-07-16, 01:35:53 Mesaj konusu:
gonlumungulu
artık rahatça kullanabilirsin prefix hataları düzeltildi. tablo yapısı düzeltildi. arkadaslar resim galerisini kuranlar modülü yeniden indirip sadece index.php yi yenilemeleri yeterli yani üzerine yazdır deyin ufak tefek hatalar giderildi.
Tarih: 2009-07-16, 01:37:06 Mesaj konusu:
osmanturka :
Firzan kardeş Ellerine emeğine sağlık Allah razı olsun.
Ancak önceki sürümde mozillada verdiği blok hatası aynen devam ediyor ve birde şu hata çıktı neden aceba herşey normal resim galerisine tıkladığımda resimlerin küçük halini göstermiyor ama üzerine tıklayınca resmin gercek halini gösteriyor.
Ayrıca yorumlarımız kesinlikle yanlış anlamayın burda güzel bir iş yapılmış ve görülmemiş gözden kaçmış ufak,tefek hatalarıda biz gördükçe söylüyoruz bunu kötü anlamda yada kötüleme anlamında söylemiyoruz kımse yanlış anlamasın.tekrar ellerine,emeğine sağlık.
sendende Allah razı olsun ama hatayı tam anlamadım site adresini verde resim yollarına bir bakalım ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız