Tarih: 2009-07-28, 13:07:00 Mesaj konusu: Virüs Salgınları Yeniden Hortladı..
Selamlar arkadaşlar son zamanlarda virüs saldırıları yeniden ve cokda güclü sekilde başladıgını belirtmek ve sizleri uyarmak istedigimden bu başlıgı acmak istedim arkadaşlar..
son zamanlarda hangi siteye girsek buna büyük sitelerde dahil virüsle karşılaşıyoruz ve pcnizdeki virüs programları ötmeye başlıyor bunun en önde gelen sebebi hostinglerin yetersiz koruma saglaması ve bazı arkadaşlarımızın yaptıgı hatalar en büyük hatalardan biri ise ftp bilgilerine girerken bazı belli başlı programlar kullanmaları ama bilmediginiz bu programlar sayesinde sitenizin yarısından coguna virüs bulaşa bilir buna nasıl önüne gece biliriz hemen anlatiyim arkadaşlar öncelikle ftp programlarının hic birini kullanmayın ama ben kullanıcamda derseniz birincisi pcsinizin girişine denetim masasından pcnize giriş şifresi koyun neden bunu koyucaksınız cünkü pcnize koydugunuz bu sifre bazı hackerlar yada virüs programları pcnize girmneye calışırken acık varsa direk dalar bu senbebten birinci önlem olarak pcnize giriş sifresi koyun ikincisi pcnize avast ve bunun gibi anti virüs programları ile koruma altına alın ücüncüsü ise en önemlisi hic bir ftp aracı yani program kullanmayın bunun yerine masa üstünde bulunan ag baglantıları ile ftp binize baglanmaya deniyin daha saglıklı ve daha saglam birde arkadaşlar pcnize güveniniz yok ise asla ve asla o pcsiden ftp giriş yapmayın direkl format atıp interneti acmadan önce kesinlikle bir virüs programı kurup güncellemesini yapın ve taratın pcnizi format attım neden taratıyım diyor isenizde bu taratma formattan sonraki bazı kurdugunuz programlarda virüs olması yada pcnizi bölme işlemi yaptıgınız varsa mesela c d e f gibi bunlara formattan önce virüs bulaşması varsada bulup ve yok etmesi için arkadaşlar..
benden buy kadar umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir ama unutmayın bu dediklerimi uygulamanız sizin ve siteniz acısından cok cok iyi olabilir unutmayın..
saglıcakla kalın kendinize iyi bakın...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız