Tarih: 2009-09-08, 22:30:51 Mesaj konusu: ME_Haber V.1.0 paylaşımda [ resim ve tag eklemeli ]
Nuke ile standart gelen News modülünde bazı düzenlemeler yaptım ve yeni bir modül olarak sunmayı tercih ettim.
İrfan hocanın resim ekleme kodlarını entegre edildi (kodları kullanmak için birçok kez izin istememe rağmen bir türlü ulaşamadım kendisine, arzu ederse kaldırabilirim)
LGNuke nin etiket (tag) sistemini entegre edildi
article.php dosyasında bazı düzenlemelere gidildi
Nuke 8.0 sürümünde test edilmiştir. Diğer sürümlerde denenmemiştir.
Modül üzerinde çok fazla çalışma fırsatım olmadı malesef. Yalnızca resim ekleme ve tag sistemini entegre edebildim. Umarım sonraki sürümlerde daha iyi bir news modülü sizlere sunarım.
Merhaba evet link kırık.. Ayrıca Mesut kardeş sitende hamilelik ve bebekle ilgili konular yer vermişsin hem anne sağlığı hem cocuk sağlığı ile iligli çok güzel konular vari ncelerken eksikliğini hissettigim bir sey var mesela doğum tarihi hesapla ve ası tarihi hesapla gibi...benim bir kadın doğum uzmanına yaptığım bir site var orada kullandim ikisinide isterseniz verebilirim..
Merhaba aşı tarihi hesaplama aynı tarihler örtüşüyor zaten veriler sabit oldugu için.ama doğum tarihi hesplada 3 günlük bir fark cıkıyor o da normal zaten +- 3 gün olarak kabul ediliyor:)) doğum tarihi hesapla dosyasını birazdan linkini veririm..burada
Nuke ile standart gelen News modülünde bazı düzenlemeler yaptım ve yeni bir modül olarak sunmayı tercih ettim.
İrfan hocanın resim ekleme kodlarını entegre edildi (kodları kullanmak için birçok kez izin istememe rağmen bir türlü ulaşamadım kendisine, arzu ederse kaldırabilirim)
Modül üzerinde çok fazla çalışma fırsatım olmadı malesef. Yalnızca resim ekleme ve tag sistemini entegre edebildim. Umarım sonraki sürümlerde daha iyi bir news modülü sizlere sunarım.
Hocam modulu kurarken moduller kisminda news zaten var ve news ile ilgili olan dosyalari news e mi atacam yoksa daha once olan news dosyasini deaktiv mi edecem bilgi verirseniz sevinirim tesekkurler.
Hocam modulu kurarken moduller kisminda news zaten var ve news ile ilgili olan dosyalari news e mi atacam yoksa daha once olan news dosyasini deaktiv mi edecem bilgi verirseniz sevinirim tesekkurler.
News ve Submit_News modüllerini silebilir yada üzerine yazdırabilirsiniz.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız