Tarih: 2009-10-15, 00:24:50 Mesaj konusu: Fatal error: Call to undefined function q() in
Arkadaslar merrhaba öncelikle ne yapmak istediğimi anlatayım. Sitemdeki php script olan sitemdeki okey sistemini facebook a uygulama olarak eklemeye calişiyorum kodları daha önceden faceye okey sistemini uygulama ekleyen bir arkadasım verdi. şimdi ben herşeyi tamamladım zatne pek fazla değişmesi gereken kod yoktu fakat bir yerde takıldım.. Size hemen aldıgım hatayı yazayım...
Fatal error: Call to undefined function q() in C:\Inetpub\vhosts\gamoyu.net\httpdocs\fb\index.php on line 27
index.php nin 27. Satırında : $fb_kontrol = q("Select id, LOGIN, PASSWORD from PREFERENCES where uid = '".$user."'");
Bu kod var bu kodu kaldırınca açmak istediğim sayfa acılıyor yanlız yine mysql hatası alıyorum ama sayfa acılıyor acılmasınada bir işe yaramıyor.. Çünkü kodlarda özellik olarak eklenen kodlar izinli kodlardır mesela bu kodu kaldırırsam eğer facebook kullanıcısı hazırladıgım sayfaya gidemez.. Gitsede işe yaramaz çünkü face kullanıcısının bilgileri benim kendi sitemde depolanması gerekiyor sayfa o kişiyi tanımadan sayfadaki içeriği kullanmasına izin vermez.. Bunun için sanırım mysql ile ilgili bi sorunum var ama çözemedim bir yardımcı olursanız cok sevinirim. Çünkü facebook app ikodları hakkında bilgim yok :S
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız