selamlar bildiginiz youtube modülünün benzeri bir siir modülü var fakat ben görsel olarak istedigim gibi olmadigi icin ve yorumlar admin onayli olmadigi icin elimdeki youtube modülünde degisiklik yapmak istiyorum yani
resimde ki görüntüdeki video olan yerde siir olsun istiyorum tek yapmak istedigim degisiklik bu.sagda video yerine siir ve solda puanlama tablosu olacak alttaki yorum butonu kalacak.tabi siir ekleme sayfasi ise fikralar modülündeki olmasi gerekiyor
sadece kodlardaki bir degisiklikle bunu yapmak mümkünmüdür yada veritabanindada degisiklik gerekiyormu yardimci olaabilirmisiniz bu konuda.youtube modül dosyasini yükleyebilirim gerekirse
Tarih: 2009-11-17, 21:22:14 Mesaj konusu:
sonunda yapmak istedigimi becerdim yaptim lakin bir sorun var.siir ya da yazi eklerken bazi özel karakter harfler i kabul etmiyor sistem.
örnegin kopyalanip yapistirilan metnin icinde sapkali â sapkali û gibi eski türkceye ait karakterler varsa ekleme islemi olmuyor.
veritabaninda text alani icin latin 1 bin ,latin 1 türkisch
utf8 general_ci, utf8 türkish gibi dil seceneklerini sectim sonuc olumsuz idi.
bu sorunun bi cözümü va rmidir?
baska bir dil secenegi mi secmem lazim?varsa hangisini?
bu konuda bilgisi yada fikri olan arkadaslar varsa paylasirsalar sevinirim.tesekkürler
Tarih: 2009-11-18, 00:48:00 Mesaj konusu:
Siir bahcesi modülünü bilmiyorum.özellikleri neler mesela?yorum olayi admin onaylimi
görsellik olarak ayni mi?
buna benzeyen fikralar ve hikayeler modüllerini biliyorum onlarida inceledim isteklerime tam cevap vermiyor sebebinide yukarda yazmistim görüntü farki ve
yorumlarin onayli olmasindan dolayi bunu cevirmek daha cazip ya da kolay geldi.
Tarih: 2009-11-18, 01:28:03 Mesaj konusu:
kayserili yazdiklarini okudum tabiki son cevabin sanki firca ceker gibi olmus hemserim.
gerek yok bu üslupta yazmana cocuk degiliz nede olsa hepimiz
siir bahcesi modülünden editleme degil müzikler modülünden editlenmis hatta müzikler modülü yaziyor dosyalar üst satirinda ama copyright youtube modülü diye geciyor
yani piyasada okadar cok editleme varki mesela ayni modülün oyunlar ismiyle cikani var
var da var anliycan.o yüzden orjinali hangisi ben bilemem.
zaten ben nukeye baslayali bir sene olmus degil.
bu modül sitemde zaten kurulu idi.
siir bahcesi modülü ben yanlis hatirlamiyorsam bazi farklari vardi
suan icin zaten ben büyük ölcüde yapmis durumdayim.tek sorun özel karakterler ama siir bahcesi modülüne burda varsa dosyalara gözatabilirim yada örnegine ..var mi öyle bir örnek link?
Tarih: 2009-11-18, 16:43:22 Mesaj konusu:
kayserili alakan icin ve erdemli hareketin icin tesekkür ederim.
paylasimlarini calismalarinida bir süredir az cok takip etmistim.
yazdigin dogrudur ben tabi yeni sayilirim sizler daha iyi biliyorsunuz tabi arastirmadan neticeye ulasmak zor.Bende bunu yapiyorum.Ögrenmek güzel sey.sagol
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız