Nuke ile gelen standart haber modülündeki eksikliklerden yola çıkarak hazırladağım ME_Haber modülünü 2.3 sürümüne yükselterek paylaşıma sunuyorum.
Modülün en büyük özelliği yönetim paneli ve SEO açısından etiket sistemidir. Modülle ilgili daha bir çok fikri de sonraki sürümlerde çıkarmayı düşünüyorum.
** Modülün başlıca özellikleri altta sürüm geçmişinde açıklanmıştır.
** Şu an için sadece 7.6 ve 7,9 sürümlerinde çalıştığı gözlemlenmiştir. 8 ve üzeri sürümlerde çalışmadığını gördüm. 7.7 ve 7.8 sürümlerde denemedim.
** Eski haber, konu, kategori ve yorumlarınız silinmez.
** Kurulum ve sql dosyası paket içerisinde mevcuttur.
** Kurulumdan önce mutlaka yedek alınmalıdır.
** Localhost da kullandığınız nuke sürümü ile bir site kurup, bir kaç haber ekledikten sonra ME_Haber 2.2 modülünü üzerine kurun. Oluşabilecek hataları gözlemleyin. Kesinlikle direkt sitenize kurmanızı tavsiye etmem.
** oluşabilecek hataları bu başlık altında sorar iseniz yardımcı olmaya çalışırım. Modül ile alakalı olarak eleştiri ve önerilerinizi de yine bu başlık altında toplayalım.
Sürüm Geçmişi :
2.3 de yapılan değişiklikler
* Düzeltme sürümüdür. modules/nuke/admin/index.php dosyasını tekrar yükleyiniz.
2.2 de yapılan değişiklikler
* Yönetim paneline modül ayar menüsü eklenerek, yorumlar isteğe bağlı olarak ziyaretçilere de açıldı.
* Haberlerin devamında bookmark linkleri eklendi.
* Reklam alanı çoğaltıldı
2.1 de yapılan değişiklikler
* Resim yükleme ve bir takım hatalar giderildi.
* FCK editör kullanmayanlar için tny_mice dosyaları yüklendi ve kurulum talimatı eklendi.
* Haber devamındaki Tab menü düzenlenerek tekrar yüklendi.
2.0 da yapılan değişiklikler
* Modül yönetim paneli (modülün tüm özelliklerinin tek bir ekrandan yönetilmesi)
* Yorum sistemi komple değiştirildi ve yönetici onayı getirildi.
* Reklam Yönetimi
* Değişen haber bloğu ayarları
1.5 de yapılan değişiklikler
* Değişen haber blokları module entegre edildi (zrx'in nuke için uyarladığı bloklar)
* tag sisteminde bazı düzenlemelere gidildi, blok renklendirildi ve haber devamında etiketler gösterildi
* Tab menü eklendi (son eklenen, çok yorumlanan, çok puan alan, çok okunan)
* Puan verme de düzenleme yapıldı
1.1 de yapılan değişiklikler
* Yazı boyutu küçültme/büyültme eklentisi eklendi
* article.php düzenlemesi yapıldı.
1.0 de yapılan değişiklikler
* Resim Ekleme kodları İrfan hocanın modülünden uyarlandı
* Etiket ekleme kodları LGNuke paketinden uyarlandı
Tarih: 2009-11-19, 10:46:23 Mesaj konusu:
etiketleme sistemi çok hoş olmuş. nukeyi bu yüzden seviyorum diğer cms lerde bir çok şey var bu yüzdende bir şey öğrenemiyorsun ama nuke geri kalmış bir sistem olduğu için hep öğrenmek zorunda kalıyorsun buda öğrenmek isteyen için faydalı oluyor
Haber ekle kısmında başlık ve kategori kısmından sonraki alt taraf çıkmıyor. Benim nuke sürümü 7.6 böylelyikle denenmiş oldu. 7.6 da çalışmıyor. 7.6 kullananlara duyrulur.
Haber ekle kısmında başlık ve kategori kısmından sonraki alt taraf çıkmıyor. Benim nuke sürümü 7.6 böylelyikle denenmiş oldu. 7.6 da çalışmıyor. 7.6 kullananlara duyrulur.
Evet NSN News'e uyumlu değil sanırım. Aslında NSN News'e uyumlu da olsa daha iyi olur. Herkes kullanabilir.
Emeğine sağlık Mersoy.
evet aslında nasıl kurulum yapıldıgı yazılırsa bizde kendi sürümlerimize belki entegre edebiliriz ben sadece reim yuklemeyi kurmak istiyorum ama bir turlu kullanamadık...
Evet NSN News'e uyumlu değil sanırım. Aslında NSN News'e uyumlu da olsa daha iyi olur. Herkes kullanabilir.
Emeğine sağlık Mersoy.
evet aslında nasıl kurulum yapıldıgı yazılırsa bizde kendi sürümlerimize belki entegre edebiliriz ben sadece reim yuklemeyi kurmak istiyorum ama bir turlu kullanamadık...
Nsn_News den bu sürüme geçme ile ilgili bir kurulum dosyası hazırlayacağım.
sitenizde fck editör kurulu mu?
FCK Editör kurulu değil!...
Ayrıca localhost'ta 7.9'u kurup denedim yine aynı hatayı verdi. Nerede yanlış yaptım bilemiyorum. Kurulum.txt de yazanları uyguladım. Ama olmadı.
Ayrıca localhost'ta 7.9'u kurup denedim yine aynı hatayı verdi. Nerede yanlış yaptım bilemiyorum. Kurulum.txt de yazanları uyguladım. Ama olmadı.
modules/News/admin/index.php içinde
function adminStory() {
function adminStory() {
function adminStory() {
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız