Tarih: 2009-11-19, 16:08:57 Mesaj konusu: ME_Blog test sürümü
Piyasada düzgün bir Blog modülü yoktu. Olanlar ya eksik ya da journal modülü editlemeleriydi.
Bir dönem ücretli yaptırmayı düşündüğüm bloğu php öğrenmeye başladıktan sonra kendim yapma kararı aldım.
Modül henüz çok yeni. Bir çok eksiği ve göze hoş gelmeyen yanı olabilir. Sizlerinde önerisi ile ilk versiyonu tamamlayıp paylaşmayı düşünüyorum.
ilk versiyonda bulunanan özellikler;
* Blog ekleme, silme ve düzenleme sayfası
* Üye listelerinin yanında (Bloğu) linki ile üyenin blog ana sayfasına yönlenme
* Üye Blog resmi ekleme, silme ve değiştirme
Temel olarak şimdilik bunlar var. Yukarıda da belirttiğim gibi bir çok eksiği ve henüz aşamadığım bir problemi de var. Bu nedenle paylaşım için sıkıştırmazsanız sevinirim. Henüz yönetim paneli de bitmedi.
Fırsat bulursam ilk sürüme eklemeyi düşündüğüm özellikler arasında Üyenin Kişisel Blog sayfasına Hakkımda ve Ziyaretçi Defteri alanları ekleyeceğim.
Kesinlikle nukeden bağımsız olmalı. Sonuçta sitenin header ve footer'ı yerinde duracaksa tema konusunda sıkıntı yaşanır. İstediğin renklere sahip olamayabilirsin. Ama diğer türlü olursa farklı farklı bir sürü tema ekleyebilirsin. Bağımsız olmalı diyorum.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız