Tarih: 2009-12-03, 20:10:12 Mesaj konusu: Block Tite ve Alt Kismina Resim Koyma
S.a Arkadaslar Blocklarin Title Kısmına Resim Koymak istiorum fakat block un bitis kısmınada resim koymak isdiorum ornek olarak soyle gostereyim
resimdeki gibi yani..Title lari otomatik almasada olur ben kendim resim uzerine yazabilirim..Bu konuda biri yardimci olursa cok sevinirim .. simdiden tesekkrler..
Block.html Kodlari :
Ekledigim Kodlar burda Eksik cikiyor sanirim html oldugundan ..
title resmi gözükmesi icin resimle block adı aynı olması gerekiyor..
title resim themes/Hosgeldin-Ramazan/block/resimadi.gif
resim yolunu değişmeyi unutmusum kusura bakma... alt resim yolu images/alt.gif
ALLAH razi olsun Kardes Fakat Verdigin Adresden indirdigim Dosya Bos ..Birde istedigim sey yukarda resimde oldugu gibi title kismida resim footer denicek yani al kismida resim olcak sekilde dusunuyordum sanirim sende oyle yapmissin ama dedigim gibi bos cikdi dosya
Tarih: 2010-01-11, 12:02:44 Mesaj konusu:
arkadaslar bu Hosgeldin-Ramazan temasini paylasabilirmisiniz rica etsem.
bayagi eski bir tema oldugundan hic bir yerde bulamadim, tum linkler kirik ve dosyanin oldugu siteler kapanmis ne yazikki.
Tarih: 2010-01-11, 13:44:37 Mesaj konusu:
GFG :
arkadaslar bu Hosgeldin-Ramazan temasini paylasabilirmisiniz rica etsem.
bayagi eski bir tema oldugundan hic bir yerde bulamadim, tum linkler kirik ve dosyanin oldugu siteler kapanmis ne yazikki.
Tarih: 2010-01-11, 13:58:23 Mesaj konusu:
hamzot kardes ilgine tesekkurler,
fakat ben >> Hosgeldin-Ramazan << ismindeki temayi istedim
normal bir ramazan temasi degil, Hosgeldin-Ramazan temasi en ustteki goruntuye ait bir temadir, ayrica adreste gorebilirsin.
www.medineningulu.com
bu arkadastanda rica ettim sayet iletisim kutusu calisiyorsa ins gorur.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız