Arkapilan resmi ve logoyla ilgili ilkdefa böyle bir eleştiri alıyorm bence bir köy sitesi için çok ideal..
www.yaylasaray.com bu site sana ait ise :) senin logona baktıgımda benimkinin kat kat iyi oldugunu görüyorum jpeg formatında attıgın resmi photoshoptan dpisini baskı amaçlı yapmışsın bu yuzden geç yukenyr arka planda yok zaten menuler çok karışık düzen sıfır denecek kadr var :)
Tarih: 2009-12-12, 19:03:52 Mesaj konusu:
hayırlı olsun bayraklar çok güzel olmuş. ancak bir eleştiride ben getireyim resimleri çok yüksek boyutlu kullanmışsın özellikle haber blokundaki resimlerin boyutu çok yüksek siteni yavaşlatır onların boyutlarını küçültürsen daha hızlı açılır
Tarih: 2009-12-12, 19:23:21 Mesaj konusu:
okancelk :
Arkapilan resmi ve logoyla ilgili ilkdefa böyle bir eleştiri alıyorm bence bir köy sitesi için çok ideal..
www.yaylasaray.com bu site sana ait ise :) senin logona baktıgımda benimkinin kat kat iyi oldugunu görüyorum jpeg formatında attıgın resmi photoshoptan dpisini baskı amaçlı yapmışsın bu yuzden geç yukenyr arka planda yok zaten menuler çok karışık düzen sıfır denecek kadr var :)
Görüşlerimiz belirttik sen adeta tartışma başlatır gibi cevap verdin kardeş önce sna bir kaç açıklama yapim yaylasaray.com adına bikere logo senin bahsettiğin türden değil logo swf
ve orda sadece yüklü olan dosyalar bölümünden bahsediyorum
Moduller
_________
4n_-_Album
ABA_Defter_2.0
AEG_ZD Ziyaretci Defteri
AB_Kan_Bankasi_v1.0
Alevilik
AtaSözler
block-Manset_Haber-3.0.0-RC3.rar
Burclar
CNB_Your_Account_750_443.rar
Dernek modulu 1.0
EW Downloads Module
hemseri.modülü
kasaba köy modül ve block
kabristan modulü
Kim_Nerede_v.2.0.rar
Kim_Nerede_v.1.1
Kose_Yazilari-4.8.2
Kose_Yazilari_4.3.2
Makaleler-1.5.3 Köşe yazısı
module-Coppermine_for_Nuke_1.3.1c
module-Coppermine_for_Nuke_1.3.2_2009.10.13.rar
roportaj
Resim Galerisi Modulü
Sifali_Bitkiler
Siir-2.0-SP1.rar
WB_BlocksManager_v1.1
Yeni_Google_Tap
Öncelikle tebrik ederim,yaşadığı toprakları unutmayan insanlar özel insanlardır.
Siten genel olarak güzel olmuş eline emeğine sağlık.
Umarım kıymeti bilinir,emeğe saygı duyulur ve gereken destek verilir.
Bu konuda muzdarip birisiyim.
Bir kaç önerim olacak:
Logo daha güzel olabilirdi,arkaplanda köyün genel bir görüntüsü olsa daha güzel olurdu.
Resim albümüne tıklayınca yeni bir sayfada açılması sitenin bütünlüğünü bozar kanaatindeyim.
Başarılar diliyorum.
hamzot arkadaşım kusura bakam alınma degil sen benim sitemi yorumladın bende senin siten için bir kaç şey söledim.... işin içinde emek olduktan sonra boş sayfada ot bile olsa güzeldir benim için...
Firzan kardeşim eleştirin için tşrk edrm site tasarımını ben yaptım ama kullanıcılar resim vs şeyler gönderdikleri için tekrar düzenleyip yukleme gibi bir gereksinim duymuyorum...
pasakol ardakaşım yorumun için tşrk edrm... logo için köyün genel bir görüntüsü demişsin ama inan elimde olan en güzel görüntüyü koydum :) Çünkü köyüm ardahanda ben istanbulda yaşıyorum o yüzden gidip çekme fırsatım olmuyor çekip gönderenlerde cep tel görüntü netligi pek iyi degl.
Galeriye gelince site içine koymayı düşündüm ama böyle ayrı olması insanların daha çok hoşuna ve rahatına geliyor sadece resimelre bakmak için siteye girenler var ... bu siteyi kurarken genel bir araştıram yapıp kurdum o yüzden galeriyi ayrı bir linkte vermek zorunda kldm...
Galeride hala çalışmalr yapıyorum ... Tekrar eleştir yapan herkese teşkr edrm iyi güner
logo bence gayet hoş. arkadaşlarımın fikrine katılmıyorum hatta bahsedilen diğer sitenin logosundan çok daha güzel.
orta bloktaki flash resim galerisi bloğu çok güzel olmuş.
ayrıca resim galeride bir başka güzel. coppermine 4images gibi sıkıcı değil resimleri harika bir şekilde ortaya döküyor. resimlere bakmak için üye olmakta bence gereksiz. sonuçta bu bir köy sitesi.
kötü olan şeyler : orta blok yan bloklardan uzun olmuş bazı şeyleri yan bloklara kaydır yada yanlara başka bloklar ekle. ama alakasız saçma sapan şeyler olmasın. sırf hazır var diye koyma. örneğin memleketinin hava durumu olabilir vs.
site menüsünü değiştir. css ile güzel bir menü yap. şu standart nuke menü modülünden kurtul.
user info menüyü değiştir. standart klasik birşey kullan. Ip adresleri kayıyor filan gereksiz ve çocukça bence. netopsiyonunki güzel mesela.
benim acizane fikirlerim bunlar çalışmalarınızda başarılar dilerim.
saygılarımla.
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2009-12-14, 01:01:16 Mesaj konusu:
Beyler,
Emek verilen hersey verilen emek degerinde guzeldir.
Her ikinizinde sitesine emek verilmis amac sadece bir topluluga karsiliksiz hizmet, boyle bir durumda ne mutlu her ikinizde.
Birakin bosu bosuna bir birinizi uzmeyi!
Bana sorarsaniz her ikinizide sitesi guzel ve belli bir emek harcanmis ama ama diyorum.
Her iki sitedede yapilmai gereken cok sey var, bir birinizi uzeceginize suanki var olan sitelerinizi dahada gelistirinde gorelim kim daha guzel yaparmis siteyi.
Görüşlerimiz belirttik sen adeta tartışma başlatır gibi cevap verdin kardeş önce sna bir kaç açıklama yapim yaylasaray.com adına bikere logo senin bahsettiğin türden değil logo swf
Moduller
_________
4n_-_Album
ABA_Defter_2.0
AEG_ZD Ziyaretci Defteri
AB_Kan_Bankasi_v1.0
Alevilik
AtaSözler
Burclar
Dernek modulu 1.0
EW Downloads Module
hemseri.modülü
kabristan modulü
Kim_Nerede_v.2.0.rar
Kim_Nerede_v.1.1
Kose_Yazilari-4.8.2
Kose_Yazilari_4.3.2
roportaj
Resim Galerisi Modulü
Sifali_Bitkiler
Siir-2.0-SP1.rar
WB_BlocksManager_v1.1
Yeni_Google_Tap
Senden çok özür diliyorum siten hakkında yorum yapdığım için alınacağını bilsem yorum yapmazdım..
selam arkadasim
sen bu dosyalari yükledigin site köy sitesi mi yoksa nuke sitesimi?
yanlis anlama ama benim düsünceme göre eger o site köy itesi ise nuke dosyalarinin orada hic isi yok.Yani söyle diyeyim senin köy sitesine giren köylülerin o siteye nuke icinmi girsinler yoksa köyden uzakta olanalar icin güncel haberlerin, güncel resim&video'lara bakmak icinmi?
ha eger yok benim sahsi nuke sitem diyorsan ok ona birsey demem.
Tarih: 2009-12-15, 21:23:22 Mesaj konusu:
bozkurt69 :
hamzot :
okancelk :
Moduller
_________
4n_-_Album
ABA_Defter_2.0
AEG_ZD Ziyaretci Defteri
AB_Kan_Bankasi_v1.0
Alevilik
AtaSözler
Burclar
Dernek modulu 1.0
EW Downloads Module
hemseri.modülü
kabristan modulü
Kim_Nerede_v.2.0.rar
Kim_Nerede_v.1.1
Kose_Yazilari-4.8.2
Kose_Yazilari_4.3.2
roportaj
Resim Galerisi Modulü
Sifali_Bitkiler
Siir-2.0-SP1.rar
WB_BlocksManager_v1.1
Yeni_Google_Tap
Senden çok özür diliyorum siten hakkında yorum yapdığım için alınacağını bilsem yorum yapmazdım..
selam arkadasim
yanlis anlama ama benim düsünceme göre eger o site köy itesi ise nuke dosyalarinin orada hic isi yok.Yani söyle diyeyim senin köy sitesine giren köylülerin o siteye nuke icinmi girsinler yoksa köyden uzakta olanalar icin güncel haberlerin, güncel resim&video'lara bakmak icinmi?
sayglilarimla
site şahsıma aittir tamamen ve elimdeki boş alanı insanlar faydalansın diye kullanıyorum bunda çok görecek ne var sizce??
Moduller
_________
4n_-_Album
ABA_Defter_2.0
AEG_ZD Ziyaretci Defteri
AB_Kan_Bankasi_v1.0
Alevilik
AtaSözler
Burclar
Dernek modulu 1.0
EW Downloads Module
hemseri.modülü
kabristan modulü
Kim_Nerede_v.2.0.rar
Kim_Nerede_v.1.1
Kose_Yazilari-4.8.2
Kose_Yazilari_4.3.2
roportaj
Resim Galerisi Modulü
Sifali_Bitkiler
Siir-2.0-SP1.rar
WB_BlocksManager_v1.1
Yeni_Google_Tap
selam arkadasim
sayglilarimla
site şahsıma aittir tamamen ve elimdeki boş alanı insanlar faydalansın diye kullanıyorum bunda çok görecek ne var sizce??
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız