Tarih: 2009-12-19, 08:24:55 Mesaj konusu: veri tabanı yukleme hatası veriyor
selam arakadaşlar ben siteyi yeni kuruyorum yani geliştiriyorum yanlışlık dosyanın birini sildim servere balanamdım ama sonra tekrar yukledim ve öncekiveri tabanın yukledim çünkü en son aldıgım veri tabanlarını yukleyemiyorum nedenini bilmiyorum hata raporu veriyor database falan 675 kb yukleniyor fakat 734 ve 742 lik veri tabanlaerinı yukleyemiyorum hostumdaki sınır 832 yardımcı olursanız sevinirim 3 gün uyku uyumadım tüm emeklerim gitti
[quote="yemlihan1"]selam arakadaşlar ben siteyi yeni kuruyorum yani geliştiriyorum yanlışlık dosyanın birini sildim servere balanamdım ama sonra tekrar yukledim ve öncekiveri tabanın yukledim çünkü en son aldıgım veri tabanlarını yukleyemiyorum nedenini bilmiyorum hata raporu veriyor database falan 675 kb yukleniyor fakat 734 ve 742 lik veri tabanlaerinı yukleyemiyorum hostumdaki sınır 832 yardımcı olursanız sevinirim 3 gün uyku uyumadım tüm emeklerim gitti[/quot]
2 mb üzeri dadabaseleri bölerek yükleye bilirsin senin dadabase daha 1 mb olmamış daha
sorununa gelince aldıgın hatayı yazmazsan sana YARDIM edeceklerin müneccim olması lazım hatanı tahmin edip sana YARDIM etmeleri için
Ve son bişey hostcuna söylersen aldıgın en son yedeğe seni geri geriyükliye biliyor olması lazım
selam arakadaşlar ben siteyi yeni kuruyorum yani geliştiriyorum yanlışlık dosyanın birini sildim servere balanamdım ama sonra tekrar yukledim ve öncekiveri tabanın yukledim çünkü en son aldıgım veri tabanlarını yukleyemiyorum nedenini bilmiyorum hata raporu veriyor database falan 675 kb yukleniyor fakat 734 ve 742 lik veri tabanlaerinı yukleyemiyorum hostumdaki sınır 832 yardımcı olursanız sevinirim 3 gün uyku uyumadım tüm emeklerim gitti
2 mb üzeri dadabaseleri bölerek yükleye bilirsin senin dadabase daha 1 mb olmamış daha
sorununa gelince aldıgın hatayı yazmazsan sana YARDIM edeceklerin müneccim olması lazım hatanı tahmin edip sana YARDIM etmeleri için
Ve son bişey hostcuna söylersen aldıgın en son yedeğe seni geri geriyükliye biliyor olması lazım
# -------------------------------------------------------- # # Table structure for table 'cpg_pictures' # CREATE TABLE cpg_pictures ( pid int(11) NOT NULL auto_increment, aid int(11) DEFAULT '0' NOT NULL, filepath varchar(255) NOT NULL, filename varchar(255) NOT NULL, filesize int(11) DEFAULT '0' NOT NULL, total_filesize int(11) DEFAULT '0' NOT NULL, pwidth smallint(6) DEFAULT '0' NOT NULL, pheight smallint(6) DEFAULT '0' NOT NULL, hits int(10) DEFAULT '0' NOT NULL, mtime timestamp DEFAULT 'CURRENT_TIMESTAMP' NOT NULL, ctime int(11) DEFAULT '0' NOT NULL, owner_id int(11) DEFAULT '0' NOT NULL, owner_name varchar(40) NOT NULL, pic_rating int(11) DEFAULT '0' NOT NULL, votes int(11) DEFAULT '0' NOT NULL, title varchar(255) NOT NULL, caption text NOT NULL, keywords varchar(255) NOT NULL, approved enum('YES','NO') DEFAULT 'NO' NOT NULL, user1 varchar(255) NOT NULL, user2 varchar(255) NOT NULL, u[...]
MySQL çıktısı: Belgeler
#1170 - BLOB/TEXT column 'caption' used in key specification without a key length
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız