Tarih: 2009-12-27, 01:14:56 Mesaj konusu: Topics modül admin sayfasında hata
Merhaba arkadaşlar.
Sitelerimde Platinum 7.6.b.5 kullanıyorum. 2 sorunum var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1. Topcs modülünün admin sayfasına girdiğimde
" Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/***/****/includes/sql_layer.php on line 286"
şeklinde hata kodu veriyor ama buna rağmen işlemler yapılabiliyor. sql_layer.php in 286 satırına baktığımda:
285 case "MySQL":
286 $row = mysql_fetch_row($res);
287 return $row;
288 break;;
kodu mevcut. bu hata nereden kaynaklanmış olabilir ?
2. Web sitemin bulunduğu hosting fırması sitelerimin serverlerde mysql nin çok kastığını söylüyor ve serverin kilitlendiğini söyledi. Bana gönderdiği durum bilgisi
162087 DELAYED localhost 1site Delayed insert 283 Waiting for INSERT
162701 DELAYED localhost 2site Delayed insert 36 Waiting for INSERT
Tüm kodları gözden geçirdim ve orijinal tablolar ile mysql deki tabloları karşılaştırdım, fark yok.
Bu sorunlar nereden kaynaklanabilir, bunu bulabilmem mümkünmü?
Daha doğrusu sitemde yapılan sql sorgularını bir dosyaya yazdırabileceğim bir kod verirmisiniz?
Bu sayede çalışan ve kaydedilemeyen sorguyu ve kaynağını yakalarım diye ümit eiyorum.
Yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim.
Bazı block ve moduller çok hantaldır sistemi kasar
örnek sohbet modulleri
Kaç siten var bilmiyorum tavsiyem bir vps alıp işin içinden çıkmaktır
25 tlye bile vps makina verenler var
Bazı block ve moduller çok hantaldır sistemi kasar
örnek sohbet modulleri
Kaç siten var bilmiyorum tavsiyem bir vps alıp işin içinden çıkmaktır
25 tlye bile vps makina verenler var
Haklısın hocam. İki sitem var 5 yıllık reseller kaydım var. Bulunduğum hosting firmasında da vps yok sanırım.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız