Tarih: 2010-01-23, 01:01:17 Mesaj konusu: Sinema Portalı Lütfen Bakın
selam Arkadaslar php ile yaklasık 3 aydır ugrasıyorum ve php gercekten guzel burda verilen modül ve blok ları veren yapan herkeze tesekkur ederim buyuk emek gercekten.
benim sizlerden bir isteğim var mümkünmüdür bilmiyorum ama mümkündür diye düşünüyorum
Sinema Portalı Aradım birtana buldum oda mynet sisteminde phpnuke veya diger php iler ile böyle bir site hazırlayan bir arkadasımız varmıdır. acaba veya bilen paylasa bilirmi cok sevinirim gercekten Şimdidien Teşekkür ediyorum şayet bole bisi olursa Subdomain olarak bunu yapıcam ilgi alaka icin saolun..
php nukede şimdiye kadar rastlamadım ama diğer php cms sistemlerinde varmıdır bilmiyorum. bilen biri varsada konuya mutlaka cevap verir.
ancak php nukede olmasa bile başka bir modül düzenlenerek sinema modülü yapılabilir. basitçe şöyle birşey olabilir.
köşe yazarları modülü var. bunun dil dosyasında gerekli düzenlemeleri yaparak sinema modülüne çevirebilirsiniz.
Tarih: 2010-01-27, 01:37:08 Mesaj konusu:
Azıcık yukarıda,
Forumda Arama Yap:
diye bir yer var. Oraya Sinema yazıp enter'e bastığınızda bir sürü sonuç çıkıyor.
Az önce denedim epeyce faydalı bir özellik. :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız