Uzun Zamandır Sizlerle Birlikteyim. Belki Kim bu Diyenleriniz Olur Ama Buradan Çok Faydalandım, Çok Güzel Değerli Bilgiler Öğrendim, Çok Arkadaşın Vaktini Aldım. Ama Vatani Görevi mi Yapmak İçin Çanakkale Ezine' ye Gidiyorum Hakkınızı Helal Edin Burada ki Dostluğu Özleyeceğim. Askerliğim Biter Bitmez Yine Geleceğim İnşallah Hepinize Kolay Gelsin!!
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2010-02-10, 18:48:58 Mesaj konusu:
tamamdır şöförsün kardeş,,
Bende bilgisayarcıyım, okulda elektronik diplomam var. ehliyette var, gittiler söför yaptılar. 380 gün direksiyon salladım. Ne gecem oldu ne gündüzüm :)
Allah kolaylık versin.
(Şöförlüğün kötüsü, çok yorulursun - zimmeti kötü - diğer askerler 2 saat nöber tutar yatar sen 2 saat nöbet artı devriyeye çıkarsın.. İyi tarafıda zamanın çabuk geçer, diğer askerler sabahtan akşama kadar bölükte olur sen dışarıyı gezersin ihtiyacını karşılarsın sivildesin gibi :)
Kardeş allah yardımcın olsun umarız sağ salim gelirsin
sima19 :
tamamdır şöförsün kardeş,,
. Ne gecem oldu ne gündüzüm :)
Allah kolaylık versin.
(Şöförlüğün kötüsü, çok yorulursun - zimmeti kötü - diğer askerler 2 saat nöber tutar yatar sen 2 saat nöbet artı devriyeye çıkarsın.. İyi tarafıda zamanın çabuk geçer, diğer askerler sabahtan akşama kadar bölükte olur sen dışarıyı gezersin ihtiyacını karşılarsın sivildesin gibi :)
Mustafa Küçük birliklerde bu sıkıntı var. özellikle ilçe jandarmalarda . görevden gelirsin tekrar göreve :)
Ezine ilçe Jandarma Komutanı geçtiğimiz ay intihar etmişti vahim bi durum
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız