google'a netopsiyon yazdığım vakit sitenin kategoriler halinde yani;
Dosyalar Sürümleri
Forumlar PhpNuke İpuçları
Eski Başlıklar Arama
Yazılım
şeklinde gözüküyor. Ben bunu kendi sitemde nasıl uygulayabilirim . Yani istediğim konu başlıklarını yada konuları nasıl bu şekilde görüntüleyebilirim..
[img][/img]
Tarih: 2010-02-13, 23:59:45 Mesaj konusu:
Bunu siz yapmayacaksınız, google yapacak.
Sizin de google da her kategoride yüzlerce linkiniz yer alırsa sizin siteniz de böyle görüntülenir.
Önemli olan google da çok iyi bir yerde olmanız.
Bakın mesela benim çalıştığım şirket deren kimyanın google arama sonucu da öyle.
http://www.google.com/search?hl=tr&q=deren+kimya
Basit bir site ama sonuç böyle.
evet basit bir site ama mutlaka kodlamasında yada ne bileyim püf noktası olabilecek birşey var diye düşünüyorum.. yada dediğin gibi zaman ile ilgili birşey olsa gerek zamanla böyle olabilir belki yani umarım .. fakat dediğim gibi özel yapılması gerekilen birşey var isede herkez de yapmalı
ayrıca vakit ayırıp cevapladığın için de teşekkür ederim.
Tarih: 2010-02-14, 00:20:59 Mesaj konusu:
Siz sadece içeriği zenginleştirin gerisini düşünmeyin.
Kopya olmayan, özgün ve mümkünse başkalarının sizden alıntı yapacağı içerikler oluşturun gerisi kendiliğinden gelir.
(Kopyalayamasınlar ama link vermek zorunda kalsınlar)
bakınız arkadaşıma yaptığımız at yarışı konulu bir wordpress sitesi - daha çok yeni http://www.tayfununal.com/
Kolay gelsin.
Tekrardan merhaba yeni bir başlık açarak db i şişirmek istemeyip aynı konumdan devam etmek istiyorum;
Şimdiki soru ise şu; resimde gözüktüğü gibi netopsiyon sitesinin açıklama bölümünde Netopsiyon Online - PHP-Nuke, webmaster kaynak, dosya ve bilgi deposu yazmakta yani bu her zaman sabit fakat kendi sitemde google farklı farklı konu başlıklarından kelimeleri değerlendirip açıklama bölümünde gösteriyor. Bu bölümünde standart bir başlık olarak kalmasını nasıl sağlayabilirim. Yani burada yer alan site tanıtımı hiç bir zaman değişmemesini nasıl gerçekleştirebilirim.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız