index1.php eklıyorum ama nasıl acıcagımı bulamadım content ıcerım sayfalarımı framelı sayfalar bunların hepsini bi klasör icinde toplamak istiyorum olabılir mi acaba ?
Ayri ayri index olustrmana gerekcyok tek index dosyasinin icine fonksiyonlarini olusturup sonra switch fonkla cagircaksn modullerin en son kodlarina bakarsan ipucu olabilir
Örnek verdiğin sayfa gibi diyorsan o iframa olarak link vermis direk html hazırlayıp modul olarak gorunmesinimi istiyorsun onun kısa basit yolu html kodlarını index.php dosyasının icine atıcaksın alta ve üste php kodu var ve modul icin klasoruna ad ver verdiğin klasorun icine index.php dosyasını atıyorsun modullerden aktif ediyorsun Contect olur ama onda resim falan olmuyor bende olmadı nedense bende bu sekilde kullandım bir cok dosyamı.. Şimdi bir link atayım sen ordan onu istediğin gibi kullana bilirsin. i f r a m e dersen onuda söylersin ona göre ayarlar gönderirim. http://ozalandernegi.net/dosyalar/deneme.rar
modul klasorunde index.php olsun index.php deki aktarmalarında aynı klasorde olsun diyorsun ama i f r a m e olmasın diyorsan verdiğim örnek te gibi bir sistem senin işine görecektir hangisi ise yazarsın ayarlar göndeririz kardes.
saolun bıraz gec bakıyorum malum zaman switch fonkla dedıgınıza bakıcam ama orada bende ayrı ayrı sayfaları bı tanede degıl hepsı ıcın ayrı ayrı ındex seklınde yapmayı demek ıstedım ...Spakme abı Ataturk sayfasını ne guzel yapmıssın ama sende onların her bırı ıcın ayrı modul klasoru var dımı ben ıste bı klasor ıcınde hepsını toplamak ıstıyorum anlatabıldımmı acaba
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız