Tarih: 2010-03-16, 04:07:43 Mesaj konusu: 3 Kişiye 1GB'lık Sponsor Hosting
Merhabalar,
1GB Alan
15GB BW
15 SQL
100 Mail
50 Subdomain
5 Parked Domain
özelliklerinde linux hosting veriyorum. Sponsor olacağım siteler adult içerikli olmayacak. Sitelerinizin tekil hitlerine göre 6 aylık veya 1 yıllık sponsor olacağım. Bununla beraber sitenizin performansına göre alan veya trafikte artırım yapabilirim. Bunun karşılığında ise verdiğim banner'ın sayfalarınızda yayınlanması gerekecek. İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki soruları cevaplayarak bana pm göndermesi gerekiyor. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
Site adresi:
Site türü:
Açılış tarihi:
Üye sayısı:
Günlük tekil hit:
Aylık sayfa gösterimi:
Arkadaşlar özel mesaj atmadan önce lütfen yazdığım yazıların tamamını okuyun. Gelen mesajlarda sürekli olarak bende alıyım bir tane tarzı yazılar var. Eğer sponsorunuz olmamı istiyorsanız belirttiği şartları sağlamanız gerekli.
Evet farkettim. Forumda biraz arama yaptım da insanlar link, banner tarzı şeyler istemiyor.Millet birşey alıcaksa karşılıksız almak istiyor onu farkettim.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız