1 - anasayfa ve ana sayfada online destek hattı - üye paneli -- reklam alanları-- resimlerin sagdan sola yada soldan sag kayarak geçmesi -- ve islamisevda.net ' teki gibi etiket bulutu
2- üye paneli
3-resim gönderme '' örnek '' teki gibi www.resimvip.com ve resimleri oy verme örnekteki gibi
4-anket
5- üye istatikleri
6-üyelerin yazışabilce chat türü bir panel
7- üyelerin www.itiraf.com daki gibi yazı ve yorum yazıca panel kısaca itiraf edicekleri
8- şiir gönderme
9- sarkı beste gönderme
10- üyelerin ve herkesin iş bulma iş ilanları gibi bir panel
11- firma rehberi
12 suan aklıma gelen bunlar bunlar olursa çok sevinirim sizin de tecrübelerinzden faydalanmak isterim sitede daha ne olsa güzel olur göz alıcı olur bunlarla ilgili YARDIM ederseniz sevinirm birde üyeler sarkı ve şiirlerini video çekip gönderme sistemi yapabilirmiyiz acaba
birde ne zaman başlar ne zaman da biter ve daha sonradan siteye bişeler eklememiz mümkünmü örneyin sayfa ve alt sayfa ve kontrol paneli benim rahat kullanıcam bir panel bana bu siteyi kaça yaparız ve ve odemelerde nasıl bir kolaylık saglarsınız ben aksamları 7 de msn oluyorum müsait olursanız konusuruz erol_ozlem_talha@hotmail.com
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız