Merhaba arkadaslar bir arkadasimin tavsiyesi uzerine bu siteye girdim ve gercekten yardima ihtiyaci olan genc kardeslerimiz var. yapilacak olan yardimlar okul masraflari ile ilgili kesinlikle maddi bir istek talep edilmiyor yapilacak yardimlar defter,kitap,kalem vb gibi okul ihtiyaclaridir. imkani olan arkadaslarimiz kucukte olsa bir yardim eli uzatirlarsa bu cok guzel olur diye dusundum ve sizlerle paylasmak istedim .
abı cok guzel abılerımız bu konuda ellerınden gelen YARDIMı yaparlarsa cok guzel olur bende unıverste ogrencısıyım calısıyorum suanda iş saglıcak olursa:)banada bı yer ayarlasınlar duyarlılıgınızdan dolayı allah razı olsun sizlerden
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2010-04-20, 01:39:34 Mesaj konusu:
Buna benzer site vardı. Netopsiyon ailesi olarak elimizden gelen tüm YARDIMı yapmıştık. Yine yapmaya hazırız. İnsana yapılan tüm yatırımlara yardımlarımızın dokunması bizi mutlu kılar
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız