Tarih: 2010-04-19, 22:14:16 Mesaj konusu: Rock Sitesi Projesi İçin Hangisi
Merhaba
Rock sitesi açmayı düşünüyorumda. İçerik olarak
Forum
Konser ve Etkinlik Tarihleri
Konser Videoları
Amatör Videolar
Amatör grupların yayına çıktığı tv hosting
Konser ve rock grubu resimleri
Haber Bülteni
Rock Sohbet
Tam bir portal tarzında dersen joomla kulan.Çünkü wordpress adı üstünde günlük blog scripti.Bazı noktalarda sıkıntı yaşayabilirsin.Modul olarak kullanılmıyor wordpress de scriptler.Ana bir yazı içerik giriş alanın var.Ancak kategorilere ayrılıyor yazıların.İleriye dönük bakarsan bence joomla.
Yeni çıkacak olan Wordpress 3 sürümü ile özel sayfa türleri oluşturmak mümkün olacakmış. Bu sayede wordpress istediğimiz şekle girebilecekmiş.
Alıntı:
Wordpress 3.0 Özel Yazı Türleri
Şimdiye kadar Wordpress büyük oranda iki farklı yazı tipi oluşturmaya olanak tanıyordu. Blog yazıları ve sabit sayfaların dışında artık daha farklı amaçlara uygun özel sayfa türleri oluşturmak mümkün olacak.
Bu kategori yapısının ortadan kalktığı anlamına gelmiyor ama var olan sayfa yapıları ile karşılanamayan ihtiyaçlar bu özel yapılar ile giderilebilecek. Bu sayede örneğin resim galerisi sayfalarınız dilediğiniz gibi görünebilirken, makalelerinizin görüntüsü farklı olabilecek, bu sayfaların sıralanması da sürükle bırak yöntemi ile gerçekleştirilebilecek. Bu yenilik sayesinde Wordpress, sade bir blog alt yapısı olmanın ötesine geçerek, giderek daha güçlü CMS (İçerik Yönetim Sistemi) özelliklerine kavuşmuş oluyor.
En son mersoy tarafından 2010-04-20, 23:31:10 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
anneyim.org ve muhasebeciyizbiz.com sitelerimi wordpress'e sorunsuzca aktardım. Artık pek vakit aytırmak istemediğim için en basit olanını seçtim. Henüz temaları oturmadı ama zamanla oda olacak.
Kayıt: Oct 14, 2004 Mesajlar: 155 Konum: SeninGeldiginYerden
Tarih: 2010-05-12, 21:35:40 Mesaj konusu:
Valla dostum bende zamanında php-nuke kullanıyordum ve bazı bunlar ıcın moduller bıle edıtledım kullanan arkadaslar bıle vardı suan ama pıyasada kullanan kalmadı sanırım....
Reklam yapmıs gıbı olmak ıstemem ama suan sitemde ben phpbb3 kullanıyorum ve memnunum acıkcası ve wordpress kullanıyorum video ıcın
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız