Tarih: 2010-06-19, 23:34:50 Mesaj konusu: Youtube videolari site de anasayfa da yayinlamak
Selaminaleyküm arkadaslar ben islerimden dolayi uzun zamandir site isleri ile ugrasmiyordum bu nedenle bagzi seyleri unutmusum benim sizlerden ricam olacakti ben camii mizin sitesine youtube videolarini yüklemek ve siteye girildiginde direk anasayfa dan izlettirmek istiyorum acaba bunu nasil yapabilirim ben zamaninda bir tane video modülü yüklemistim icine de yogutube den bagzi videolar koymustum modüle girince izleniyordu ama simdi ayni videolar izlenmiyor bende o zaman vista vardi simdi windows 7 var bunlari izlemek icin bir program mi gerekli acaba lütfen yardimci olurmusunuz simdiden tesekkürler selamlar. www.mevlanaffb.de
Sanırım almanya da ikametgah ettiginden dolayı youtube sitesine girebiliyorsun sana özel bir dosya hazırladım aşagıda ki linkten indir ve açıklamaları oku kolay gelsin.
Allah razi olsun aynaliz kardesim verdigin blogu direk orta block olarak denedim ve oldu cok cok sagol her zaman video eklerken böylemi yapacagim yani link i oraya göre mi ayarlayacagim tekrar tesekkürler Allah a emanet olun selamlar.
Evet her zaman böyle yapacaksın linki ona göre ayarlayacaksın bu geçici bir çözümdü en iyisi video_stream modülünü kurmalısın o zaman rahat edersin selametle.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız