Tarih: 2005-04-12, 22:25:26 Mesaj konusu: Arkadaşlık Hattı ASorunu
Arkadaşlar hep sorunlarla geliyorum ama acemilik kusura bakmayın birde söz vardır sormak ayıp değil öğrenmemek ayıptır bu seferki sorum Arkadaşlık Hattı Üzerine Olacak Arkadaşlık Hattını Siteme Kurdum Gayet Güzel Çalışıyor Ama Sorun Şurda Kayıt Olun Bölümünde Kayıt Olmak İstiyorum Tüğm Bilgileri Giriyorum Jpg olsun gif olsun resim ekliyorum ama kayıt etmiyor şunu diyor bana
Seçtiğiniz resmin uzantısı .gif veya .jpg olmalıdır.
Lütfen kontrol edip tekrar deneyiniz.!
oysaki ben jpg de olsa gide olsa ikisinide dendim kayıt etmiyor hiç resim eklemeden de denedim yine aynı şeyi söylüyor me yapmam gerekiyor YARDIM edermisiniz?...
Kayıt: Nov 12, 2002 Mesajlar: 21 Konum: Bilmiyorum-Nerden?
Tarih: 2005-04-13, 04:33:44 Mesaj konusu: Re: Arkadaşlık Hattı ASorunu
sitenendeki resimleri yüklediğin yerin (klasörün) cmod değerleri 777 mi bi kontrol et! ayrıca bazı sunucular GD kutupanesine sahip olmaya biliyor sunucunun gd kütüpanesine sahip olduğundan emin ol.
Kayıt: Nov 12, 2002 Mesajlar: 21 Konum: Bilmiyorum-Nerden?
Tarih: 2005-04-20, 23:03:08 Mesaj konusu: Re: Arkadaşlık Hattı ASorunu
DJ-Webmaster :
turkwebteam ben Arkadaslık Scriptini Kuırdum Ama Bu Sefer Resım Yuklenırken
upload Failed
yazısı cıkıyor neden olabılır
resim düzenlenemiyor demek.
Küçük bir çözüm;
Resim göndermede bi problem olduğunu sanmıyorum.
ama resmi copylayıp küçültme ilemi yapılırken GD (imaj Kütüpanesi ne) ye ihtiyacı vardır Ve serverde GD yüklü deil ise sizin yapabiceğiniz çok az şey kalıyor. bir arkadaşın başına gelmişti pratik bir çözüm üretmiştim.
resim dosyalarını sadece server göndermesini sağlayıp, kesme biçme işlerini (copylayıp Küçültme) yapan
Kod:
create_thum();
vardı bunuda etkisiz hale getirdim.
böylece üyeler sadece siteye gönderme yapıyorladı. Yöneticide bu resimleri küçültüp gerekli yerlere gönderiyordu :) biraz amelece ama basit ve etkli bi çözüm.
Tarih: 2005-04-23, 17:16:38 Mesaj konusu: Re: Arkadaşlık Hattı ASorunu
turkwebteam :
DJ-Webmaster :
turkwebteam ben Arkadaslık Scriptini Kuırdum Ama Bu Sefer Resım Yuklenırken
upload Failed
yazısı cıkıyor neden olabılır
resim düzenlenemiyor demek.
Küçük bir çözüm;
Resim göndermede bi problem olduğunu sanmıyorum.
ama resmi copylayıp küçültme ilemi yapılırken GD (imaj Kütüpanesi ne) ye ihtiyacı vardır Ve serverde GD yüklü deil ise sizin yapabiceğiniz çok az şey kalıyor. bir arkadaşın başına gelmişti pratik bir çözüm üretmiştim.
resim dosyalarını sadece server göndermesini sağlayıp, kesme biçme işlerini (copylayıp Küçültme) yapan
Kod:
create_thum();
vardı bunuda etkisiz hale getirdim.
böylece üyeler sadece siteye gönderme yapıyorladı. Yöneticide bu resimleri küçültüp gerekli yerlere gönderiyordu :) biraz amelece ama basit ve etkli bi çözüm.
biraz amelece ile kalmıyor vede basit etkilide olmuyor bence bu çözüm :) site operatorleri için baya bir zahmetli oluyor en kucuk hesapla 500 üyen var hepsinin resmini kesip biçecem de sence basit bir işlemmmi oluyor ne dersin :)))
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız