Tarih: 2005-05-15, 18:52:36 Mesaj konusu: şiir mödülünde admin girişi
şiir mödülünde admin girişi yapmaya çalıştığımda
----Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/kedi.tollfreepage.com/includes/sql_layer.php on line 286
Access Denied ----
hatası verıyor.
o satırda da ---- $row = mysql_fetch_row($res);-------
bu yazıyor ne yapmam gerekir
Tarih: 2005-05-16, 16:44:11 Mesaj konusu: Re: şiir mödülünde admin girişi
kolay gelsin arkadaş nuke nin hangi versiyonunu kullanıyorsun ve your_account modulunun versiyonu ne uyumsuzluk olabilir şiir modulunun versiyonu tutmata bilir.
anlıcağın admin girişi ni kabl etmeye bilir.
Tarih: 2005-05-16, 16:54:23 Mesaj konusu: Re: şiir mödülünde admin girişi
php-nuke 7.5 kullanıyorum mysql u yukledim şair ve şiir bölümünü tam yükledim admin girişinden ben şiir eklesem ancak şiir ekleniyor. normal üye eklediği zaman admin girişinden şiir yönetimine giremediğim için şiirleri onaylayamıyorum
Tarih: 2005-05-16, 18:55:38 Mesaj konusu: Re: şiir mödülünde admin girişi
benden yorum yok sizlerin yorumunu bekliyorum...
.
** Şiir modülü 2.0 kurulum ve yükseltme işlemleri **
Şu anda şiir modülü 2.0 ın PHPNuke 6.5 ve üzeri için hazırlanmış sürümünü indirmiş bulunuyorsunuz. Lütfen kurulumdan yada güncellemeden önce bu dosyayı dikkatle okuyunuz!
NOT: İndirmiş olduğunuz bu modül phpnuke 6.5 ve üzeri için hazırlanmış olduğundan phpnuke 6.5 altı sürümlerde çalışmayacaktır.
.........
ve admin in içinde poem.php içinde 18 ve 19. satır
f($Version_Num > 6.5) {
echo "Şiir modülünün bu versiyonu PHPNuke 6.0 ın üzerine ile çalışmaz. Bilginize!";
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız