Tarih: 2006-04-08, 10:47:56 Mesaj konusu: yanlış gönderilen resim linki konuda hata veriyo
İiyi günler herkese insallah konuyu yanlış yerde açmadım çok aradım ama bulamadım soruma cevabımı burda acılmıs konu varssa ben yenisini acdısam ozur dilerim .
Sorunum kullandıgım forumda cevap yaz butonuna bastıktan sonra yazılan yer varya su an benim yazdıgım yer resim ekleme yapıldıgında resim eklerken kod yanlıs girilipte gonder butonuna tıklandıgı zaman o bolum artık acılmıyo girip duzeltmede yapamıyosun acamısyosun kullanıcılar bazen yanlıs yazmıs olabiliyo kodları hatalı yazdıgındada boyle oluyo dasıl duzeltecez yardımcı olabilirmisiniz.
sorunuzu bbtonuke ye aldım ama anlatmak istediğinizi tam olarak anlayabilmiş değilim, resimi eklemeye alıştıkları yer neresi onuda söylersen daha sevindirici olur
Tarih: 2006-04-14, 22:27:33 Mesaj konusu: Re: yanlış gönderilen resim linki konuda hata veriyo
Anlatmak istedigim su ben su anda bu konuyu buraya yazarken (bu mesajda bbcode kullanma secenegini secili hala getirdim. Aksi taktirde asagıdaki kod hatalı girildiginden gonder butonuna tıklandıgında
The img ([img]) is not valid. Böyle bir sonuc cıkıyor.Ve göndermiyor mesajı.
Tarih: 2006-04-14, 22:46:44 Mesaj konusu: Re: yanlış gönderilen resim linki konuda hata veriyo
Ancak benim forumda kodu hatalı girdigin halde gonder butonuna tıkladıgında.Gönderiyor ve kod hatalı oldugundan konu acılmıyor.kodunun oldugu sayfa hic acılmıyor.Böyle oluncada sayfa acılmadıgından oncekilerin yazdıklarınıda goremiyosun yani bir kişinin konuya cevap yazarken yanlıs bir kodlama yapıp gonder butonuna tıkladıgında o bölüm komple acılmıyor.Yazılan kodu hiç bir sekilde etitde yapamıyorum.
İstegim su kod yanlıs girildiginde gonder butonuna tıkladıgın zaman hatayı bana gosterip beni uyarması yani sizin forumdaki gibi .
Benim formumda yazılan yanlıs kod su sonuca ulasıyor
Yani bu yazılan baslıktaki cevaplar konular yok oldu admin bolumunden komple hepsini kaldırmak zorunda kaldım.Yok olmasının sebebi konuyu tıkladıgımda karsıma yukarıdaki hata geliyo.
Kod yanlıs yazıldıgı zaman forum kullanıcıyı uyarmıyor.gonderiyor ve birdaha o bolum acılmıyor.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız