Tarih: 2007-01-07, 00:32:24 Mesaj konusu: Hata yok, ama sayfada yok
Forum kategorileri,konuları görünüyor, herşey görünüyor, hatta mesaj da yazıp gönderiyorum, ancak forumdaki hiçbir konu okunmuyor. herhangi bir mesajın üstüne tıklayınca boş beyaz bir sayfa geliyor. Hata da vermiyor. İşin içinden çıkamadım...2.0.22, güncel sürüm, YARDIM beklemeli miyim...
Tarih: 2007-01-07, 14:45:14 Mesaj konusu: Re: Hata yok, ama sayfada yok
netopsiyon da dahil pek çok site de aradım, ancak sorunuma çare bulamadım, mesaj yazılıyor, ancak mesajların hiçbiri okunamıyor, ne yeni yazılanlar, ne de öncekiler...
Tarih: 2007-01-07, 16:26:48 Mesaj konusu: Re: Hata yok, ama sayfada yok
güncelledim, tazeledim,hatta 2.0.21 dosyalarımı geri yükledim sonra 2.0.22ye tekrar yükselttim, ama hata değişmedi, mesaj ekleniyor, ancak hiçbiri okunmuyor.Bunların hepsi theme editor eklentisini kurarken başıma geldi açıkçası. Fakat ondan kaynaklanan sorunları hallettim, ancak bu çıktı bu sefer başımın belası olarak...
Tarih: 2007-01-08, 23:16:46 Mesaj konusu: Re: Hata yok, ama sayfada yok
Evet, sonunda hallettim, tamamen sildim, phpadminden tabloları kaldırdım, yedek almayı beceremediğim için bütün verilerimi kaybettim, sil-baştan, hallettim
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız