Tarih: 2008-01-04, 19:09:12 Mesaj konusu: Forum Sorun
Arkadalar size garip gelebilir ama bilmiyorum bilmek değil bilmemek ayıptır :)
Neyse konumuza dönelim Ben ikitane modül aldım nasıl ekliyeceğimi bilmiyorum son_ziyaret ve tesekurler netopsiyondan indirmiştim bunları nereye ekliyebilirim arkadaslar
eklenti demiş zaten arkadaş.forum modülündeki eklentilerden bahsediyor.sanırım indirdiğin dosyalarda readme de olucaktır.ama acemiysen dikkat et kaş yaparken forum bembeyaz olmasın mutlaka yedekle öyle yap kardeş..
Son ziyaret ve tesekkur eklentilerini yapmak için dosyaları acıp kod eklemelesını ve degıstırmelısınız son zıyaretı bılmıyorum ama tesekkur ıcın dosyaları edtlemen gerekıyor ve ıcınde dosya geldıyse klasorlere dosya atman gerekır onun ıcın ıcınde gelen readme yada benı oku.txt dosyalarına bakman lazım
aç
bul
değiştir
vs. gibi
yabancı ise
ACTION : EYLEM
UPLOAD : YuKLE
UPLOAD AND RUN : YuKLE VE cALIsTIR
DATABASE CHANGES : VER?TABANINI DEg?s?KL?KLER?
SQL : SQL SORGUSU
OPEN : Ac
FIND : BUL
COPY : KOPYALA
INLINE FIND : SATIR?c?NDE BUL
INLINE BEFORE, ADD : SATIR?c?NDE, oNCES?NE EKLE
INLINE AFTER, ADD : SATIR?c?NDE, SONRASINA EKLE
IN-LINE REPLACE WITH: SATIR?c?NDE, ile DEg?sT?R
BEFORE, ADD : oNCES?NE EKLE
AFTER, ADD : SONRASINA EKLE
REPLACE WITH : ile DEg?sT?R
DELETE : S?L
SAVE/CLOSE ALL FILES : TuM DOSYALARI KAYITLA/KAPAT
EoM : End of Mod
Kelime Aciklamalari :
SQL - Verilmis bir SQL ifadesini gerceklestirin
COPY - Dosyalari sunucudaki bir yere kopyalayin
OPEN - Belirli bir dosya acin
FIND - Acilan dosyada bu kod parcasini bulun
REPLACE WITH - Bir kod parcasini verilen yeni kod parcasiyla degistirin
AFTER, ADD - Bir kod parcasindan sonra bu kodu ekleyin
BEFORE, ADD - Bir kod parcasindan once bu kodu ekleyin
IN-LINE FIND - Bir kod parcasi satir icinde bulun
IN-LINE AFTER, ADD - Kod satirindaki bir kod parcasindan sonra bu kod parcasini ekleyin
IN-LINE BEFORE, ADD - Kod satirindaki bir kod parcasindan once bu kod parcasini ekleyin
IN-LINE REPLACE WITH - onceki 'IN-LINE FIND' sonucuna gore kod satirini degistirin
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız