Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2008-01-29, 02:59:47 Mesaj konusu: Yeni Vista Teması sürüm 2
ilk vista temamı vista kullanmıyorken toplama grafiklerle yapdıgım için ikinci bir vista teması yapmayı kafaya koymuştum bunun içinde vista kullanmam gerekiyordu yaklaşık bir haftadır vista kullanıyorum kurduktan 2 gün sonra vista temasını yapmaya başladım bugün itibari ile büyük 95% lik bölümü bitti cok az bi eklemeler kaldı footer altına başlat menüsü ekiyeceğim ve aklıma gelen yenilikler olursa onlarıda yapacagım
sizinde aklınızda şöyle olsa daha iyi olurdu veya şuda olsa daha iyi olurdu dediğiniz yerler olursa buradan yazabilirsiniz
görünüm ve grafik olarak vista ile bire bir aynı görünümdür
vista kullanalar her hangi bir klasore tıkladıgında aldıgı görüntünün aynısıdır sadece renk seçimini ben seçtim sağ üst köşedeki iki buton hariç tüm butonlar çalıyor
logo bölümünün altında sitenizin ana titlesi cıkmaktadır ve her modulde modul adı görünmektedir forumlara girdiğinizde forum başlıkları görünür
kısacası netopsiyon dinamik title eklentisi temanın içine entegre edilmiştir google bakımıntanda işinize yarayacaktır dinamik title kullanmaynalarında eklemesine gerek kalmıyacaktır otomatik olarak üst titledede çalışmaktadır
temayı site üzerinde incelemek için http://tema.mavimsn.com sitesine giriniz tema adı Mavimsn_C31
Bir kötü haberim var Bu tema ücretli temalar arasında yer alıcaktır okadarını hoş görün fiyatı yine diğerleri gibi olacaktır
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız