Tarih: 2008-02-05, 11:23:53 Mesaj konusu:
Maalesef Türkticaret.net in vps sunucusundan hiçbir verim alamadım. Birkere türkçe karakter sorunu yaşadım, site hiç hızlanmadı, hizmet kalitesi ve müşteri hizmetleri 0. Kimseye tavsiye etmem.
Maalesef Türkticaret.net in vps sunucusundan hiçbir verim alamadım. Birkere türkçe karakter sorunu yaşadım, site hiç hızlanmadı, hizmet kalitesi ve müşteri hizmetleri 0. Kimseye tavsiye etmem.
Türkticaret kelimesini duymak istemiyorum
Host almadım, konu başlığıyla da fazla ilgili değil ama şunları söylemek istiyorum:
Turkticaret.net'e üye olmuştum. Bedava domain kampanyası vardı. Sanırım .info'ydu. Sonra bunun host alırsam bedava olacağını öğrendim. Belki tam da anlamamıştım. Neyse uzun süre üye girişi yapmadım. Sürekli mailler geliyordu. Tabii reklam olanlardan. Üyeliğimi sildireyim dedim. Siteye girdim ama şifremi hatırlamıyordum. Şifremi unuttum dedim ve şifre mailime geldi. Sonra bana uzun süre girmediğim için işlem yapabilmem için gizli sorumu sordu (ne gereği varsa). Bunu da bilemediğim hatırlamadığım için ve gizli sorumu unuttum gibi bir yer olmadığı için şifremi bulduğum halde öylece kaldım.
Bilmiyorum artık ne kadar kaliteli bir firma ise, hostingi geçin sitelerinden bir hayır göremedim. Alırken dikkatli olun.
Şimdi netopisyonu bilmeyen yok bizde adımızın geçtiğini duyduk ve geldik bi selam verelim diye öncelikle herkeze selamlar.Allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun. Bizim kalitemizi övenlerede teşekkürlerimizi sunarız.
mutluedin :
Örnek olarak arkadaşın yazısını aldım ama bu konuda özellikle türkticarette bu sorunlar var ve asla aşılamayacagına inanıyorum çünkü kaliteden önde para hesabı yapılyorsa daha fazla kazanç anlamında diyorum ki. bir müşteri memnuniyeti olmayacaktır. Bir tek sitem için bu işlere girmiş biri olarak konuşuyorum çok hosting firması denedim 1 firmadan memnun oldum oda çok para istiyordu neyse anlaştık. aradan bi zaman sonra siteme gireceğim baktımki site açılmıyor Aynı serverdaki diğer sitelere baktım hepsi canavar gibi tık tık dökülüyor. ee bizimki neden açılmıyor ? Adam msnde ama bana bişey demiyor sordum dedimki yaw üstad neden bizim siteler açılmıyor yeni dns bunlar değiştirin dedi bi baktıkki makina değişmiş neden 3 kuruş aşagıda anlaştıgımız için.
Adam çok para verenleri kalitelide normal piyasa fiyatı ödeyenleri dandik makinaya atıyor. Hosting domainden para kazandıgımı söyleyemem piyasadaki firmalar gibi ama hamd olsun web tasarımından kazanıyorum.
Elektronik teknikeriyim. Dediğim gibi tek sitem için bu işlere girdim ama tabiki satışımızı yapıyoruz hamd olsun.
Sunucumuz Türkiye 'de dir.
İntel core duo 4 çekirdek işlemcili makinalar
isteyene plesk isteyene cpanel hertürlüsü mevcuttur.
(kimisi cpanelci kimisi pleskci ne diyeceksin :) )
10 Mbit havuz bağlantı(DC de 7 makina oldugunu düşünürseniz çok iyi bir bağlantı zaten bunu müşterilerde kendimizde görüyoruz)
Neredeyse 7/24 desteğimiz vardır telefon msn vs.
% 99 uptime oranımız vardır isteyenlerede belgelerim bunu reklam olsun diye yazmıyorum arkadaşlar yanlış olmasın bu kısım.
Eee anlattık anlattık peki o kadar övdün fiyatlar nedir diyenleri duyar gibiyim.
ufak bi liste yapmam gerekirse
Domain. com net org vs 10 ytl
resellerlub üyeliğimiz vardır.ordaki tüm domainleri satıyoruz arkadaşlar.
Hosting:
Bu kampanya paketimiz şu anda faydalanmak isteyenlerede duyurulur.
2GB Alan 10 GB Band 50 E-mail adresi 45 YTL YILLIK
Resel :
Sınırsız domain bulundurma
2500MB alan
30 GB trafik aylık
email sınırsız ve geri kalanlar sınırsız
Yılık 120 YTL
kısa keseyim VPS ler 60 YTL den başlıyor.
Bu fiyata bu kalite biraz zor bulunur açıkcası ben idda ediyorum :)
Tekrar selamlarımı sunar Allah 'a emanet ederim ben yokken arkamdan atmayın görüşmek üzere dostlar.
www.merkeztasarim.com
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız