Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2008-05-27, 04:26:51 Mesaj konusu:
Temayı beğendiğinize sevindim teprikleriniz için teşekkür ederim yanlız unutmayalımki sadece bir tema siteyi göstermez temanın siteye uyumlu olması için uzun zamandır en ince ayrıntısana kadar özelliklede forumlarda yogun çalışmalar oldugunu biliyorum butonlar grafikler v.s tümü netopisyon ekibi tarafından yapıldı demek istediğim temayı gösteren sitenin her alanının tema ile uyum sağlamasıdır
bunun olmasında emeği geçenlerin ellerine sağlık
Tema paylaşmasına gelince beni ilgilendirmez tema Benimde değil Alininde değil tema Netopsiyonundur ne ben paylaşılsın isterim nede Ali ister bu yüzden bence paylaşıcakmısınız? sorularını bi kenara bırakın gerçi şaka amaçlı söylenmiş ama yarısı cididi
Tarih: 2008-05-27, 09:24:06 Mesaj konusu:
Yeni tema için tebrikler.
Rahat göz yormayan bir tema olmuş.
Sağ blokların olmaması bana göre bir artı.
Okuma alanı genişlemiş bu sayede.
Bence bu zorlu bir çabanın ürünü ve hemen paylaşıma sunulmamalı.
Ortalıkta bir sürü netopsiyon klonu olmasın, zaten insanlarımız kolaycılığı çok seviyorlar hemen herkes sitesine bu temayı yüklemeye kalkar sonra.
Çok meraklısı otursun aynısını yapmaya çalışsın.
NetOpsiyon bir sonraki temasına geçene kadar bu tema paylaşılmasın.
Tarih: 2008-05-27, 18:57:55 Mesaj konusu:
Şuanki yorumum kimseyle tartışmak için degildir öncelikle belirtmek istedim..
Nedense çok basit buldum temayı eski temayı bile arar oldum görür görmez ; çok kutu kutu bi halde görünüyor css lerle daha güzel şeyler yapılacagına inanıyorum.
Temada emegi geçen bütün herkesin ellerine gözlerine saglık...
Tarih: 2008-05-27, 20:06:10 Mesaj konusu:
dosyalar kısmında hala kırmızılar duruyor sanırım yakında düzelir. (:
birde alışkanlık olmuş anasayfaya gitmek için logoya tıklıyorum sürekli sanırım bunu kullanan başka arkadaşlarda vardır. logoya index.php linkini verirseniz güzel olur. (:
Eski kırmızı tema biraz basit ve iticiydi ama bu yeşil tema güzel olmuş.
Ayrıca Benzer Konular eklentisi de güzel olmuş, paylaşılırsa seviniriz.
Emeği geçen herkesin parmaklarına sağlık...
basit ve itici demen biraz şeyy dreamy epey yapmıştı başka emeği geçenlerde vardı
ilk yapıldığında tepki alsada benim hoşuma gitmişti kırmızı farklı olmuştu
bu da gayet güzel olmuş usanılabilir ilerde de yine değişelebilir
Walla bence yeni haliyle çok güzel olacak
Ali Osman Beye ve yönetime
teşekkür ederiz.Bizim host sitemiz
en güzeli olaması dileğimdir.Yeşil renklerde
Çok güzel tamamlıyor..
bu konuyla ilgili 3-4 tane başlık var. hangisine yazacağımı şaşırdım, akabinde bu başlıkta karar kıldım :)
evet, gerçekten de köklü bir değişikliğe ihtiyaç vardı artık. güzel oldu.
yalnız, keşke biraz daha sabredip, site tamamiyle yenilenip yayınlansaydı. genel olarak başarılı, fakat detaylarla pek uğraşılmamış, göze batıyor bazı şeyler. özellikle, header'da ki beyaz, kalın çizgi :)
yavaş yavaş tüm detayların tekrar elden geçirileceğini sanıyorum.
emeği geçen herkese tebrikler. güzel, sıcak bir site olmuş.
son bişey daha; Ali Osman kurtul artık şu solda ki ana menüden :)
Tarih: 2008-05-28, 12:31:15 Mesaj konusu:
Ertugrul: Menü zamanı gelince yok olacak.
Genel olarak sisteme 4-5 daha eklenti eklenecek. Bunların dışında bir eklenti düşünmüyoruz. Gün içerisinde aksilik olmazsa birkaç eklentiyi daha aktif edecez.
Eklentilerin tamamını çalışır hale getirince sizlere dağıtmaya başlayacaz. Doğru dürüst çalışan güzel eklenti yok piyasada.
Tabii bir de ufak detaylar var. Onları da en kısa zamanda çözeceğiz ve forumu yeniden oluşturacağız. Şu anda mesaj yazılan birçok forum artık konu açılamayacak duruma getirilecek ve çözülmüş her sorun kilitlenerek sabitlenecektir.
Yenilenme aşamasında görüş bildiren, eleştiren, gerek kod gerek grafik desteği sunan, kimi zaman önümüze taş koyan netopsiyon dostlarına sonsuz saygı ve sevgilerimle teşekkür ediyorum.
Ertugrul
Headerda nerde kalın çizgi var merak ettim doğrusu benim görmediğim bişeymi görüyorsunuz
en üste http://eski.netopsiyon.com yazısının hemen altında ki, f8f9ed renginde, yaklaşık 4 pixel yüksekliğinde ki boşluktan bahsediyorum.
IE6, IE7, Firefox 2, Firefox 3 RC1, Opera ve Safari ile denedim, hepsinde görünüyor.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız